ک.ج.ک حکم دادگاه دانمارک را شرم آور و بر ضد ملت کُرد می‌داند

ک.ج.ک حکم دادگاه دانمارک را شرم آور و بر ضد ملت کُرد می‌داند

ریاست شورای رهبری کنفدرالیسم جوامع کردستان در بیانیه ای حکم دادگاه ایالت کوپنهاگ دانمارک در لغو امتیاز سه شبکه کردی نووچه ، روژ و ام ام سی را شرم آور دانسته است .

 روز چهارشنبه سوم جولای امسال دادگاهی در ایالت کوپنهاک دانمارک لیسانس سه شبکه کردی روژ ، نووچه و ام ام سی را باطل کرد .

 ریاست شورای رهبری کنفدرالیسم جوامع کردستان حکم ابطال پروانه این سه شبکه کردی را حکمی سیاسی خوانده و می گوید حکم دادگاه دانمارک نقض آشکار حقوق بشر بود .

 ک.ج.ک حکم صادره را نوعی همکاری با نسل کشی فرهنگی در جریان علیه کردها دانسته و آنرا محکوم می کند .

 این بیانیه حکم صادره را همچنین لکه ننگی برای نظام دادگستری دانمارک و نشانه عدم پایبندی این کشور به قوانین و اصول نهادینه شده خود دانسته است .

 ک.ج.ک ضمن خاطرنشان نمودن آنکه چنین حکمی در نتیجه معاملات شوم صادر شده است می گوید ما می دانیم که حکومت اشغالگر ترکیه بدنبال ابایی برای پنهان کردن جنایات خویش است اما حکمی که از سوی یکی از کشورهای اسکاندیناوی صادر شده را نمی توان عاری از یک همکاری شوم معرفی کرد .

 ریاست شورای رهبری کنفدرالیسم جوامع کردستان در بیانیه خود بخشی از فشارهای حکومتی ترکیه بر آزادی بیان و عقاید را بخاطر آورده و می گوید در ترکیه و کردستان هزاران نهاد مطبوعاتی ،شبکه تلویزیونی ، رادیو و روزنامه در خدمت سیاست نسل کشی فرهنگی دولت کار می کنند و سیاست حکومت ترکیه در این زمینه بسیار آشکار است . با توجه به این تصمیم دادگاه دانمارک برای بستن شبکه های کردی به معنای پشتیبانی از سیاستهای ترکیه است .

 ک.ج.ک با اشاره به نقش کانالهای روژ و نووچه در بازتاب دادن قتل عامهایی که در کردستان صورت می گیرند خاطرنشان می کند بستن شبکه ای که قتل عام روبوسکی را در جهان منعکس کرد و از به فراموشی سپردن آن جلوگیری نمود اگر منع انتشار اطلاعات نیست بس چه مفهومی دیگری دارد ! اگر روژ تی وی نبود حالا قتل عام روبوسکی به گونه‌ دیگری بازتاب داده می شد و به فراموشی می رفت .

 در این بیانیه از شبکه های محکوم شده به عنوان رسانه هایی آزادیخواه یاد شده که علاوه بر کردها توجه ویژه ای نیز به خلقهای سریانی ، ارمنی ، ایزدی و علویان داشته و همواره مروج راهکارهای مسالمت آمیز و دمکراتیک برای چاره یابی مسائل بوده اند .

 این بیانیه حکم دادگاه دانمارک را همچنین موضعی علیه تلاش های جاری برای چاره یابی صلح جویانه مسئله کرد دانسته و تأکید می کند برداشت کردها از چنین حکمی، اقدام برای ضربه زدن به روندی است که از سوی رهبر ملت کرد عبدالله اوجالان آغاز شده است .

 ک.ج.ک در انتهای بیانیه خود اعلام می کند حزب کارگران کردستان در حال به عقب کشیدن نیروهای مسلح خود است اما اروپا پ.ک.ک را در فهرست سازمانهای تروریستی خود قرار داده ، حالا هم که پ.ک.ک گام های صلح جویانه و دمکراتیک بر می دارد تلویزیونهای کردی را از فعالیت باز می دارند . جالب است کسانی که چنین احکامی را صادر می کنند مدعی اند که آنها روند چاره یابی مسئله کرد را به پیش می برند .

 ک.ج.ک از کشور دانمارک و دیگر دول اروپایی و سازمانهای حقوق بشری خواسته با ملت کرد وارد همکاری شوند .