کمپین آزادی برای اوجالان در کشور فیلیپین آغاز بکار کرد

کمپین آزادی برای اوجالان در کشور فیلیپین آغاز بکار کرد

کمپین جمع آوری امضا برای آزادی رهبر ملت کرد عبدالله اوجالان که در کشورهای اروپایی و روسیه فعالیت خود را آغاز کرده بود به کشور فیلیپین نیز رسیده است .

در کشور سوئیس نیز که تاکنون 33 هزار امضا در حمایت از اوجالان جمع آوری شده فعالان کرد سعی در جمع آوری 150 هزار امضا دارند.

فعالان کمپین جمع آوری امضا برای آزادی اوجالان در کشور سوئیس تاکنون موفق به جمع آوری بیش از 33 هزار امضا شده اند .

شکران سینجار که یکی از فعالان کمپین است می گوید هدف آنها جمع آوری 150 هزار امضا در سوئیس است .

وی تأکید می کند هدف این کمپین جلب توجه افکار عمومی به وضعیت جناب اوجالان در زندان یک نفره امرالی و معرفی وی به شخصیتها ، سازمانها و نهادهای اروپایی است .

در کمپین آزادی برای اوجالان همچنین خواست کردها برای برخورداری از یک موقعیت سیاسی در قالب نظام خودمدیریتی دمکراتیک نیز مطرح است.

علاوه بر کشورهای اروپایی اکنون کمپین فعالیت خود را در کشور فیلیپین نیز آغاز کرده است . تدی جاسینو ، رافائل ماریانو مونتس از اعضای کنگره فیلیپین و چندین شخصیت نامدار دیگر از نخستین امضا کنندگان متن کمپین آزادی برای اوجالان در فیلیپین بوده اند .