کنسرت هنرمندان کرد در کوبانی در حمایت از قیام مردمی خلق کرد

کنسرت هنرمندان کرد در کوبانی در حمایت از قیام مردمی خلق کرد

از چند روز پیش شماری از هنرمندان کرد در حمایت از انقلاب مردمی کردها با سفر به شهرهای مختلف غرب کردستان کنسرتهایی برگزار می کنند ، روز گذشته شهر عفرین میزبان این هنرمندان بود.در همین حال حزب اتحاد دمکراتیک که روزانه با برگزاری نشستهایی سعی در آگاه سازی مردم از روند سیاسی سوریه و غرب کردستان دارد اینبار نشستی در کوبانی برگزار نمود.

گروه هنرمندان کرد که از هفدهم آگوست در حمایت از انقلاب مردمی ملت کرد با سفر به غرب کردستان سلسله کنسرتهایی را آغاز کرده بودند از سه‌روز در کوبانی بسر می برند.

کنسرتهای این گروه پیشتر در شهرهای قامشلو ، تربسپی ، دربیسی ، عاموده و سریکانی با استقبال گرم مردم روبرو شده بود.

از سوی دیگر حزب اتحاد دمکراتیک بطور روزمره با برگزاری نشستهایی مشغول آگاه سازی و سازماندهی مردمی در غرب کردستان است .

در همین راستا دو روز پیش نشستی در کوبانی برگزار شد. سخنران نخست این نشست امینه اوسه از رهبران حزب اتحاد دمکراتیک بود که در مورد اهمیت مشارکت مردمی برای پایه گذاری نظام خودمدیریتی دمکراتیک در غرب کردستان سخن گفت.

وی همبستگی میان نیروهای کردی را ضامن پیروزی قیام مردمی در غرب کردستان دانست و گفت برای ایستادگی در برابر دسیسه هایی خارجی که انقلاب مردمی ما را تهدید می کنند می باید تمام نیروهای ما از موضع سیاسی مشترکی برخوردار باشند .