خانواده‌های کردهای حلب از ترس قتل‌عام بدست تبهکاران آواره‌شدند

خانواده‌های کردهای حلب از ترس قتل‌عام بدست تبهکاران آواره‌شدند

خانواده‌های کردها از ترس قتل‌عام بدست گروه‌های تبهکار اسلام‌گرا در شهرستان‌های تل‌عران وتل‌حاصل استان حلب به روستاهای حومه کوچ کردند. این مرحله دوم کوچ اجباری کردها در پی حمله تبهکاران است که به مدت 3 روز متوالی ادامه دارد.

شهروندان کرد ساکن شهرستان‌های تل‌عران و تل‌حاصل استان حلب پس از قتل‌عام 31 ژوئیه و 1 آگوست از دست آن گروه‌ها خود را نجات داده و به روستاهای «نیریبیه, قل‌سوروچ, قباسین, کفر‌صغیر, سعدالشهبا, و تل‌مدیق واقع در منطقه باب و عزاز کوچ کرده بودند. 3 روز پیش هم گروه‌های تبهکار اسلامی سوری چندین روستای کردنشین را محاصره کرده و قریب 2 روز است دست به حملاتی هم می زنند. لذا شهروندان و خانواده‌های کردها از ترس قتل‌عام ناچاره به کوچ دست می‌زنند.

گفته می‌شود که قریب 1500 خانواده از شهرستان‌های نامبرده از ترس قتل‌عام ناچاره کوچ کرده‌اند. برخی از خانواده‌ها به منبج رفته‌اند و شمار زیادی هم در دشت‌ها شب‌وروزشان را سپری می‌کنند.