کشته و زخمی شدن 2 مزدور محلی در درگیری مسلحانه در پاوه
کشته و زخمی شدن 2 مزدور محلی در درگیری مسلحانه در پاوه
کشته و زخمی شدن 2 مزدور محلی در درگیری مسلحانه در پاوه
خبرگزاری فرات؛ روز گذشته خبرگزاری فرات خبری مبنی بر کشته شدن یک پاسدار و یک افسر رژیم ایران در جریان حمله مسلحانه به مرکز ایستبازرسی «آویسر» در پاوه منتشر کرد. امروز هم یک منبع موثق گفت در جریان همان درگیری 2 تن از مزدوران محلی مشهور پاوه کشته و زخمی شدهاند.
یک منبع موثق که نخواست نامش فاش شود به خبرگزاری فرات گفت, در جریان حمله مسلحانه به مرکز ایستبازرسی «آویسر» واقع در منطقه مرزی «هانهگرمله» در شهرستان پاوه 2 مزدور محلی به نامهای «جلال بازیار» و «علی مامنشین» که از مزدوران مشهور منطقه بوده و مدام به اذیت و آزار مردم پرداختهاند, کشته و زخمی شدهاند. «جلال بازیار» اهل روستای «تازآباد» منطقه «سارال» در این درگیری کشته شده است. «علی بامنشین» هم یکی دیگر از مزدوران و اهل روستای «کوسهومر» است که طی درگیری مسلحانه در «آویسر» بشدت زخمی شده است.
همان منبع گفت که جنازه جلال بازیاز به روستای زادگاهش , تازآباد منتقل و بخاک سپرده شده. بازیار چندین سال است مزدور رژیم ایران بوده و مدام به اذیت و آزار مردم منطقه پاوه پرداخته است. لذا مردم از کشته شدن بازیار بسیار خوشحال شدهاند.
همچنین علی مامنشین هم که بشدت زخمی شده, در بیمارستان مورد مداوا قرار میگیرد.
شایان ذکر است که یک منبع موثق به خبرگزاری فرات گفت که 3 روز پیش گروهی مسلح به مرکز ایست بازرسی «آویسر» واقع در ناحیه منطقه مزری پاوه میان شرق ـ جنوب کردستان, حمله کردند که بر اثر این حمله مسلحانه یک افسر پایهبلند به نام «سهیلی» و یک پاسدار کشته شدهاند. هنوز هیچ طرفی مسئولیتاین حمله را برعهده نگرفته است.
وی افزود که پس از آن حمله, شماری از فرماندهان و افسران ارتش ایران به محل نامبرده رفته و تحقیقاتی را آغاز و چند شهروند را هم بازداشت کردهاند.