عمل جراحی اوندر هنوز به پایان نرسیده است
عایشهگل دوغان، سخنگوی دم پارتی، اعلام کرد که عمل جراحی سری ثریا اوندر، که به دلیل حمله قلبی به بیمارستان منتقل شده بود، هنوز ادامه دارد.
عایشهگل دوغان، سخنگوی دم پارتی، اعلام کرد که عمل جراحی سری ثریا اوندر، که به دلیل حمله قلبی به بیمارستان منتقل شده بود، هنوز ادامه دارد.
سری ثریا اوندر، عضو هیئت امرالی و معاون رئیس مجلس، پس از حمله قلبی که شامگاه سهشنبه به آن دچار شد، به بیمارستان فلورانس نایتینگل در شیشلی منتقل شد.
عایشهگل دوغان، سخنگوی حزب دموکراسی و برابری خلقها (دم پارتی)، در مقابل بیمارستان بیانیهای ارائه کرد و گفت: «تاکنون، به جز بیانیههایی که پزشکان با شما به اشتراک گذاشتهاند، اطلاعات جدیدی وجود ندارد. عمل جراحی هنوز به پایان نرسیده است.»
عایشهگل دوغان اظهار داشت که پس از پایان عمل جراحی، آنها منتظر انتقال اوندر به بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان هستند و گفت: «پس از انتقال به بخش مراقبتهای ویژه، اطلاعات مربوط به عمل جراحی را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت.»
عایشهگل دوغان ادامه داد: «آقای سری ثریا، فردی است که دورانهای بسیار سختی را پشت سر گذاشته است. قلب او دورانهای سختی را سپری کرده، رویدادهای بسیار سنگینی را تجربه کرده و دیده است؛ در دورانهای سخت، مسئولیتهای بزرگی را بر عهده گرفته است. بنابراین، ما معتقدیم که او با موفقیت از این عمل جراحی دشوار عبور خواهد کرد. امید و باور ما در این راستا است. عدم پایان عمل جراحی، به معنای عدم موفقیت آن نیست. پیشبینی میشد که عمل جراحی کمی طولانی شود. پزشکان نیز گفتند که با یک بیماری دشوار روبرو هستند. اما دشواری آن، به معنای عدم موفقیت آن نیست. بنابراین، ما با امید فراوان منتظر هستیم. از همه مردم ترکیه برای این حمایت تشکر میکنیم. همه چیز طبق پیشبینیها پیش میرود. پزشکان بیانیههای لازم را ارائه خواهند کرد. ما نیز گاهی به سوالات مطرح شده پاسخ خواهیم داد.»