مقاومت در دانشگاه OTDU بی‌وقفه ادامه دارد

با وجود حمله پلیس، دانشجویان دانشگاه فنی خاورمیانه (OTDU) مقاومت خود را در طول شب ادامه دادند. در آنکارا، سه نفر از بازداشت‌شدگان، دستگیر شدند.

دانشجویان دانشگاه فنی خاورمیانه برای اعتراض به بازداشت‌ها و دستگیری‌های انجام‌شده در چارچوب تحقیقات مربوط به شهرداری کلان‌شهر استانبول، کنش‌های خود را شب گذشته نیز ادامه دادند. صدها دانشجو کلاس‌ها را تحریم کردند و در طول شب فعالیت‌های گوناگونی را برگزار نمودند.

دانشجویان در ساعات شب نیز جلساتی برگزار کردند؛ همچنین چادر برپا کردند. پلیس در ساعات شب به چادرهای دانشجویان حمله کرد. پلیس‌هایی که با گلوله‌های پلاستیکی به دانشجویان حمله کردند، افراد زیادی را بازداشت نمودند.

در این میان، بیست و دو نفری که جامعه‌شناس ولی ساچیلیک هم در میان آنها بود و روز گذشته در آنکارا در یورش به خانه‌ها بازداشت شده بودند، پس از انجام مراحل بازجویی در اداره پلیس، به دادسرا منتقل شدند. دو نفر پس از ادای توضیحات در دادسرا آزاد شدند. مرت اورهان اومربِی‌اوغلو رئیس سازمان منطقه چانکایای دم پارتی، دِوین آسیا چایکِلّی عضو Halk-der و سیبِل گوکتاش عضو Kaldiraç دستگیر شدند. ولی ساچیلیک و سایر افراد نیز با شرط کنترل قضایی آزاد شدند.

تمامی پنجاه و دو نفری که در بیست و سوم مارس در کیزیلای بازداشت شده بودند، آزاد شدند. برای هفده نفر قرار کنترل قضایی صادر شد.

مراحل اخذ توضیحات از سی دانشجو که در بیست و ششم مارس در ODTU بازداشت شده بودند، در اداره پلیس ادامه دارد.