میت رامنی: این سده باید سده‌ای آمریکایی باشد

میت رامنی: این سده باید سده‌ای آمریکایی باشد

میت رامنی نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با انتقاد از سیاست های باراک اوباما رئیس جمهور این کشور در قبال ایران او را متهم به کم کردن فشارها بر تهران در پرونده اتمی کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، رامنتی تاکید کرد در صورت رسیدن به ریاست جمهوری، از هر ابزار مورد نیازی برای باز داشتن جمهوری اسلامی ایران از دستیابی به تسلیحات اتمی استفاده خواهد کرد.

باراک اوباما نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده آمریکا است که با رامنی به رقابت می پردازد. شیوه اوباما بر تعامل با برنامه اتمی ایران گفت و گو و فشارهای دیپلماتیک همزان با افزایش تحریم ها است. این شیوه تا کنون بارها مورد انتقاد جمهوری خواهان قرار گرفته که خواهان شدت عمل بیشتر در قبال ایران هستند.

بنا بر این گزارش، رامنی از باراک اوباما به دلیل آن چه "تضعیف موقعیت جهانی آمریکا" نامید انتقاد کرد.

او که سه شنبه 24-7-2012 در جمع کهنه‌سربازان ارتش آمریکا در نوادا سخن می گفت تأکید کرد که در صورت پیروزی در انتخابات ماه نوامبر، آمریکا را به موقعیت رهبری خود در جهان باز می‌گرداند. او در این باره گفت: "من از قدرت آمریکا شرمسار نیستم. این سده باید سده‌ای آمریکایی باشد."