نشست دوجانبه مشاوران فرانسه ـ ترکیه قبل از سفر اولاند به ترکیه

نشست دوجانبه مشاوران فرانسه ـ ترکیه قبل از سفر اولاند به ترکیه

قبل از اینکه «فرانسوا اولاند» رئیس‌جمهور فرانسه به ترکیه سفر کند, مشاوران وزرای خارجه هر دو کشور امروز دیداری به عمل خواهند آورد.

بنا به گزارش‌های رسیده, «فریدون سینیرلی‌اوغلو» مشاور وزیر خارجه ترکیه و «پیر سلال» همتای فرانسوی او قبل از سفر اولاند به ترکیه, امروز در خصوص مسایل میان هر دو کشور نشستی برگزار می‌کنند.

هنوز در خصوص مسایلی که باید در این دیدار دوجانبه مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گیرد, جزئیات بیشتری اعلام نشده, اما گفته می‌شود که مسئله ترور سه زن‌سیاستمدار کرد در پاریس و تحقیقاتی که در آن مورد انجام می‌گیرد, یکی از موضوعات دیدار دو مشاور خواهد بود.

از دیگر موضوعات مشخص این دیدار هم گفتگو بر سر مسئله عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا و وتوی فرانسه علیه عضویت این کشور است.

هم‌اکنون فرانسه در جریان دیدارها در خصوص عضویت کامل ترکیه در اتحادیه اروپا در 5 مورد ترکیه را وتو کرده است.

گفتنی است که در جریان دیدارهای دوجانبه این دو کشور, فرانسه از ترکیه خواسته که پروژه ساخت مراکز اتمی که باید در ترکیه ساخته شوند, به شرکت‌های فرانسوی واگذار گردد.