پا به فرارگذاشتن وزیر کشور ترکیه از شمال کردستان

پا به فرارگذاشتن وزیر کشور ترکیه از شمال کردستان

ادریس نعیم شاهین, وزیر کشور ترکیه که روز گذشته به استان جولمرگ یکی از استان‌های شمال کردستان رفته بود, پس از افطار وقتی که خواست از ساختمان محل اقامت خارج شود, با تجمع اعتراضی شهروندان کرد روبرو شد. پلیس ترکیه برای حفاظت از شاهین به شلیک هوایی دست زدند و محافظان شاهین وی را به داخل ساختمان یک گارگاه بردند.

ادریس نعیم شاهین وزیر کشور ترکیه به استان جولمرگ یکی از استان‌های مهم شمال کردستان رفت و و در هتل «سیبار» اقامت کرد. شاهین تحت تدابیر شدید امنیتی به شهر جولمرگ وارد شد. او پس از صرف غذای افطار به مرکز شهر رفت, ولی با اعتراضات گسترده مردمی روبرو شد. مأموران پلیس از ترس بسوی آسمان شلیک کردند . شاهین هم پابه فرار گذاشت و به یک درون ساختمان یک گارگاه پناه برد.

نیروهای پلیس با استفاده از بمب‌های گازی به معترضان حمله‌ور شدند. وزیر ترک, شاهین هم تحت تدابیر شدید امنیتی با استفاده از یک خودروی زرهی پابه فرار گذاشت. همچنین شهروندان هم با استفاده از سنگ به کاروان وزیر یورش بردند.