پ.ک.ک: پروژه رهبرآپو برای همزیستی مسالمتآمیز تمامی خلقهای منطقه است
پ.ک.ک: پروژه رهبرآپو برای همزیستی مسالمتآمیز تمامی خلقهای منطقه است
پ.ک.ک: پروژه رهبرآپو برای همزیستی مسالمتآمیز تمامی خلقهای منطقه است
کمیته رهبری حزب کارگران کردستان در اشاره به روند سیاسی تازه ای که کردها در سال جدید پیش رو خواهند گرفت از عموم مردم کردستان خواسته است در جشنهای نوروزی امسال حضوری پرشور داشته باشند. پ.ک.ک با تأکید بر نقش تاریخی کنفدراسیون ماد برای پایان دادن به ظلم در منطقه می گوید پس از صدها سال بار دیگر با ایستادگی ملت کرد چنین شرایطی بوجود آمده است .
کمیته رهبری حزب کارگران کردستان " پ.ک.ک " در پیامی فرا رسیدن نوروز را به عموم مردم و رهبر ملت کرد عبدالله اوجالان تبریک گفته است .
پ.ک.ک ضمن بیان آنکه اوجالان دور تازه ای از مبارزات را تحت عنوان " حمله بنیان گذاری زندگی آزاد و رهائی دمکراتیک " اعلام کرده است تأکید می کند که جشن کردی و خاورمیانه ای نوروز، امسال باید با روحیه ای انقلابی و قیام گونه برگزار شود.
پ.ک.ک می گوید نوروز برای کردها روز پیروزی ، ایستادگی و آغازی دوباره است . نوروز تنها شروع سال جدید نیست بلکه روز ایستادگی در برابر بردگی نیز هست ، روز گذار به یک زندگی نوین و عبور از زمستان سیاه و طولانیست ، نوروز برای کردها سمبل زندگی آزادانه است . نوروز دارای ابعاد سیاسی و اجتماعی است و با سر بر آوردن پ.ک.ک شاخصه ملی نیز به آن اضافه شد.
در بخش دیگری از این پیام آمده است مبارزات آزادیخواهانه ملت کرد به مانند سابقه تاریخی آن امید آزادی را برای همه خلقهای منطقه زنده کرده و همانطور که با ایستادگی کنفدراسیون ماد خلقهای خاورمیانه از ستمگری ذحاک رهائی یافتند امروز و پس از صدها سال دوباره شاهد تکرار چنین وضعیتی هستیم .
کمیته رهبری حزب کارگران کردستان می افزاید مبارزات آزادیخواهانه ای که اکنون در کردستان در جریان است سراسر منطقه را تحت تأثیر قرار خواهد داد و پروژه جدید رهبر آپو برای فراهم آوردن امکان یک همزیستی مسالمت آمیز می تواند آینده ای بدون جنگ برای مردم کرد ، ترک ، عرب ، فارس ، ارمنی ، یهودی ، لاز و آشوری تأمین کند . با این تفاسیر شایسته است یک پشتیبانی همگانی از پروژه جدید رهبر آپو به عمل آید .
پ.ک.ک در پایان این پیام بار دیگر بر اراده مندی و اصرار خویش در تداوم مبارزات تا آزادی خلقها تأکید می کند و خلق کرد و انسانهای صلح جو و دمکرات را به شرکت در مراسمهای نوروزی فرا می خواند .