گروهی از پارلمانتاران آلمانی قتلعام سه زن سیاستمدار کرد در پاریس را محکوم ساختند و از حکومت برلین خواستند که از سیاستمداران کرد در اروپا محافظت به عمل آورند. پارلمانتاران حزب چپگرای آلمان ضمن اشاره به قتلعام سه زن سیاستمدار کرد در پاریس, گفتند سیاستمداران کرد در اروپا میخوانند نقش مهمی در چارهیابی مسئلهکرد ایفا کنند. آنها از فرانسه خواستند که هرچه زودتر عاملان قتلعام پاریس را شناسایی و مجازات کنند.
در روز 9 ژانویه سه تن از زنان سیاستمدار کرد به نامهای «سکینه جانسز از بنیان گذاران پ.ک.ک, فیدان دوغان نماینده کنگره ملی کردستان و لیلا شایلهمز عضو جنبش جوانان» در شهر پاریس ترور شدند. این ترورها در حالی صورت گرفت که دولت ترکیه گفتگو با رهبر ملتکرد, عبدالله اوجالان در امرالی را آغاز کرده بود.
سیاستمداران کرد در اروپا
ترور زنان کرد در کشوری همچو فرانسه که با ترکیه پیمانهایی علیه کردها امضا کرده و مدام فعالان کرد را بازداشت و زندانیمیکند, بسیار شک برانگیز است. بنا به برخی گزارشها گروههای کماندویی ترکیه در سال 2011 وارد اروپا شدهاند. پلیس آلمان و بلژیک هم اعلام میکنند که این گروهها درصددند «رمزی کارتال» رئیس کنگره خلق کردستان, «عبدالرحمان حاجیاحمدی» رئیس حزب حیات آزاد کردستان و «زبیر آیدار» عضو شورای رهبری ک.ج.ک را مورد هدف قرار دهند.
آیا سازمان جاسوسی فرانسه و یا یک کشور دیگر اروپایی با سازمان جاسوسی ترکیه, میت, همکاری میکند؟ آیا سازمانهای استخباراتی پیشتر هم از طرح ترور زنان کرد مطلع بودهاند؟ مجله اشپیگل آلمان طی گزارشی نوشته بود که دو تن از زنان کرد ترور شده به اتهام «عضویت در سازمانهای خارجی تروریستی» مورد شکایت قرار گرفته بودند. هرجا باشد, دولت آلمان مهر تروریست بودن را بر گروهها میزند و این امر بسیار نگران کننده و درعین حال مشکوک است».
پارلمانتاران آلمان هم به منظور جلوگیری از ترورهای بیشتر, از حکومت آلمان خواستند که بجای کریمینالیزه کردن سیاستمداران کرد تبعیدی, با آنها به دیالوگ بپردازد. آنها اذعان داشتند که دیالوگ کمکی شایانی به حل مسئله کرد میکند و از آلمان خواستند که از سیاستمداران کرد محافظت به عمل آورند.