اردوغان تهدید کرد: به زبان شما حرف خواهم زد

اردوغان تهدید کرد: به زبان شما حرف خواهم زد

«رجب طیب اردوغان» نخست‌وزیر ترکیه در گردهمایی خود در آنکارا فعالان پارک گزی را تهدید کرد. اردوغان سخنانی با مضمون عدم چاره‌یابی برزبان راند و گفت:«اگر اینگونه ادامه یابد, من هم به زبان شما حرف خواهم زد. صبر هم حدی دارد».

اردوغان در گردهمایی‌های «کچی‌اورن و ایسکیت‌لر» حضور یافت. وی در کچی‌اورن در مورد حزب جمهوری‌خواه ادعا کرد که 95 درصد فعالان پارک گزی, نام آن پارک را هم نشنیده‌اند.

اردوغان افزود:«برخی‌ها عصبانی هستند. به قدرت و مطبوعات ما رشک می‌برند. آنها لابی‌های سود بیشتر هستند. می‌گویند بورس استانبول ورشکست شده. اگر بورس ورشکست شود, اردوغان زیر آوار آن نخواهد ماند, خواهید دید. مسئله رویدادهای پارک گزی نیست. نخست‌وزیر این کشور, بدنبال لابی‌گری و صدای سکوت‌کنندگان نیست».

اردوغان در ادامه سخنان خود خطاب به حزب جمهوریخواه گفت:«آنها از کوه آشغال حزب جمهوریخواه خبر ندارند. ذهنیت این حزب پلیدی و پستی است. فعالان از آن خبر ندارند. آنها از آزادی سر درنمی‌آورند».

وی خطاب به فعالان معترض گفت:«آنها از مردم سوء استفاده می‌کنند. به مردم حقارت می‌کنند و باید مردم به آنها درس عبرتی بدهد.»