راهپیمایی هزاران نفر در عامود در حمایت از نیروی ی.پ.گ

راهپیمایی هزاران نفر در عامود در حمایت از نیروی ی.پ.گ

«حزب اتحاد دموکراتیک, پ.ی.د» به منظور حمایت از مقاومت «واحدهای مدافع خلق, ی.پ.گ» در استان عفرین, یک راهپیمایی گسترده ارگانیزه کرد.

هزاران شهروند کرد شهر عامود غرب کردستان با شعار «مقاومت ی.پ.گ در عفرین» مقابل سینمای عامود تجمع کردند تا در راهپیمایی شرکت جویند. این راهپیمایی برای حمایت از نیروی ی.پ.گ است که با حملات گروه‌های مسلح ارتش آزاد سوریه در عفرین مواجه می‌شوند.

راهپیمایی با یک دقیقه سکوت به احترام جانباختگان راه آزادیخواهی کردستان آغاز شد و راهپیمایان شعارهایی در حمایت از ی.پ.گ و مقاومت مبارزان آن, سردادند. راهپیمایان در چندین خیابان شهر گشتند و در خاتمه در میدان «شهید جاهد دیرک» توقف کردند.

چندین شخصیت در این تجمع سخنرانی کردند. «بشیرا درویش» عضو کمیته مدیریت ی.پ.گ گفت:«ما همچو حزب پ.ی.د در این انقلاب سهیم هستیم و انقلاب از آن ماست».

بشیرا در ادامه گفت که نیروهای ی.پ.گ در غرب کردستان نیرویی مشروع است و اجازه نخواهند داد که نیروی نظامی دومی تشکیل شود. وی گفت:«ما منتظر آزادی رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان هستیم و مبارزات خود را ارتقاء می‌دهیم».

«سلمان جوان» عضو مجلس شهر عامود هم ضمن تحسین مقاومت‌های ی.پ.گ, گفت:«اراده خلق‌مان هیچگاه با شکست روبرو نخواهد شد و مقاومتمان را ادامه می دهیم.»

«آلان کوردی» به نمایندگی از سوی «سازمان دانشجویان» گفت ی.پ.گ نیروی مشروع غرب کردستان است که برای خلق‌کرد مبارزه می‌کند و از خلق خود مشروعیت می‌ستاند.