راهپیمایی کردهای مقیم سوئد در محکوم‌سازی انزوای تحمیل شده علیه اوجالان

راهپیمایی کردهای مقیم سوئد در محکوم‌سازی انزوای تحمیل شده علیه اوجالان

به مناسبت گذشت یک سال کامل از انزوای تحمیل شده بر رهبر خلق‌کرد, عبدالله اوجالان توسط ترکیه, کردهای مقیم اروپا در شهرهای استکهلم و گوتبرگ سوئد برای برگزاری راهپیمای‌ای باشکوه آماده می‌کنند.

کانی‌ میران, سیاستمدار کرد پیش از برگزاری راهپیمایی اعتراض‌آمیز , ضمن اشاره به انزوای تحمیل شده بر رهبر خلق‌کرد, عبدالله اوجالان, گفت که این انزوا بخشی از توطئه نسل‌کشی کردها است. میران یادآور شد که دولت اردوغان و حزبش دست به حملاتی خطرناک علیه خلق‌کرد زده‌اند که نظیر آن در تاریخ دیده نشده است. میران گفت که آنها به تحمیل انزوا بر رهبر خلق‌کرد بسنده نکرده‌اند و می‌خواهند جنبش گریلایی کردستان را هم نابود سازند. این دولت برای سرکوب ساختن مبارزات رسمی و لگال کردها در داخل آن کشور هم نقشه‌هایی پلید دارد. لذا هزاران سیاستمدار, وکیل, شهردار , روزنامه‌نگار و روشنفکر را به زندان‌ها انداخته است.

میران همچنین سکوت اتحادیه اروپا و دولت سوئد درقبال این عملکردهای نژادپرستانه دولت ترکیه و تحمیل نمودن انزوا را محکوم ساخت.

وی گفت:«با وجود اینکه یک سال از انزوای شدید علیه رهبر خلق‌ کرد گذشته است, اما جنبش خلق‌کرد نه تنها تضعیف نشده, بلکه بیشتر پیشرفت نموده و به آزادی نزدیک شده است. لذا خلق‌کرد هم به اقدامات تروریستی دولت ترکیه در گردهمایی روز 14 ژوئیه پاسخ داد ».

وی همچنین اذعان کرد که تنها راه برای کردها ارتقای مبارزات خود می‌باشد. میران از تمامی کردهای مقیم اروپا و دیگر ملت‌های دوست کردها خواست که در راهپیمایی روز 28 ژوئیه شرکت کنند.