ارتش ترکیه در منطقه «آگری» علیه گریلاهای کرد دست به حملات نظامی زده و منطقه «اورامار» و گوهستان گابار واقع در شهرستان گهور هم بشدت توپباران میشوند.
مرکز مطبوعات و اطلاعرسانی نیروهای مدافع خلق طی صدور اطلاعیهای اعلام کردکه نواحی «شهید غفور و شهید کارگر» واقع در منطقه اورامار شهرستان گهور از سوی ارتش ترکیه بشدت توپباران شده.
همچنین افزود که هواپیماهای بدونسرنشین در 12 آوریل بر فراز منطقه گوهستانی گابار در شرناخ به گشتزنی پرداختهاند, سپس توسط توپخانه سنگین ارتش توپباران شده است.
مرکز مطبوعات و اطلاعرسانی ه.پ.گ همچنین افزود که در روز 11 آوریل ارتش ترکیه در «کلیالی» واقع در دامنه کوهستان «آگری» به بهانه مانور نظامی دست به حملاتی نظامی علیه گریلاهای کرد زده که در مرز با شرق کردستان ادامه دارد.
مرکز اطلاعرسانی ه.پ.گ در خاتمه گفت که در نواحی «المون» و «کورکی عمر» واقع در مرز با جنوب کردستان, ارتش ترکیه پس از خاتمه گشت هواپیماهای بدونسرنشین, حملاتی را آغاز کرده است.