اعتراض زندانیان رجاییشهر نسبت به برخورد مسئولین با زندانیسیاسی کُرد
اعتراض زندانیان رجاییشهر نسبت به برخورد مسئولین با زندانیسیاسی کُرد
اعتراض زندانیان رجاییشهر نسبت به برخورد مسئولین با زندانیسیاسی کُرد
۴۰ تن از زندانیان سیاسی و عقیدتی زندان رجایی شهر کرج، طی نامهای به"مردانی" ریاست این زندان، اعتراض خود نسبت به ضرب و شتم نامق محمودی, زندانی سیاسی کُرد و تاخیر های مکرر در روند درمان وی را اعلام کردند.
بنا به گزارش مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز یکشنبه ۵ خرداد ماه نامق محمودی که برای انجام آزمایشات قبل از عمل جراحی پس از تاخیرهای مکرر مسئولین به بیمارستان اعزام شده بود، توسط یکی از مامورین اعزام مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
وی پس از بازگشت به زندان در این خصوص اعتراض نامهای برای دادستانی نوشت که تاکنون مورد رسیدگی قرار نگرفته است.
یکی از زندانیان زندان رجایی شهر کرج در این باره به همان منبع گفت: "نامق محمودی قصد دارد روز شنبه به نگهبانی زندان برود و تحصن کند، تا به شکایتش از مامور خاطی رسیدگی شود."
وی همچنین ادامه داد: "ما به عنوان همبندیان نامق نامهای اعتراضی به ریاست زندان تحویل دادیم و در طی این نامه نسبت به توهین و ضرب و شتم وی اعتراض خود را اعلام کردیم. ما طی این نامه از رئیس زندان خواستیم که با این مامور برخورد قانونی به عمل آید و از نامق محمودی نیز دلجویی گردد."