رهبر ملتکرد, عبدالله اوجالان در فهرست 100 شخصیت اثرگذار در جهان قرار گرفت که در مجله «تایم» منتشر گردید.
مجله «تایم» فهرستی از 100 چهره و شخصیت «اثرگذار» در سطح جهان در سال 2013 را منتشر کرد. در فهرست امسال نام رهبر ملتکرد, عبدالله اوجالان هم جای گرفت.
در این فهرست همچنین «باراک اوباما» رئیسجمهور آمریکا, هنرمندان, سیاستمداران, فعالان و دانشمندانی از کشورهای مختلف جهان هم جای گرفتند. نام عبدالله اوجالان هم در فهرست تأثیرگذارترین رهبران جهان آمده است. «جری آدامز» رهبر «شینفین» پرتره اوجالان را نوشته است.
آدامز در مورد اوجالان گفته:
«صلح و آشتی ایرلند درماه جاری 15 سال را پشت سر میگذارد. تقریبا 15 سال است که «عبدالله اوجالان» بنیانگذار حزب کارگران کردستان در زندان بسر میبرد. وی صدای صلح شد. در طول زندگی خویش برای کسانی که با آنها جنگید, دست دوستی دراز کرد و به رهبری محبوب مبدل شد. برای حل مسئله کرد سالها راهکارهای آلترناتیو ارایه داد و برای اقناع دشمنان خود صبور بود و به دیالوگ دست زد. اوجالان پیشاهنگی و رهبریت خویش را به اثبات رساند. هرچند در زندان بسر میبرد, اما نقشه راهی صلحجویانه و دموکراسیخواه ارایه داد. حال برای اینکه سلاحها خاموش شوند و راه برای سیاست باز شود, زمان مناسب است. اوجالان مبارزات ملتکرد را به سطحی نوین رسانده. به آغازی نوین نیاز دارد. لذا رهبریتش را به وی تبریک میگوییم و از دولت ترک میخواهیم که اوجالان را آزاد کند».