ایندپندنت/ سبری اوک: دولت و ارتش ترکیه کمر به نابودیمان بستند, نتوانستند

ایندپندنت/ سبری اوک: دولت و ارتش ترکیه کمر به نابودیمان بستند, نتوانستند

هم‌اکنون مسئله خروج نیروهای گریلا از خاک ترکیه و شمال کردستان به اساسی‌ترین موضوع‌های رسانه‌های جهانی مبدل شده و مطبوعات بین‌المللی به آن می‌پردازند.

در این چارچوب, روزنامه «ایندپندنت» انگلیس مصاحبه‌ای با «سبری اوک» عضو شورای رهبری ک.ج.ک در قندیل انجام داده و منتشر کرده است.

این مصاحبه با این سرتیتر منتشر شد «آیا کردها پس از دهها سال جنگ به آرامش دست‌می‌یابند؟». این گزارش از جنگ دهها ساله می‌گوید و اذعان می‌شود که روند خروج نیروهای گریلا نخستین گام برای چاره‌یابی مسئله کرد است.

«کوک برن» گزارشگر ایندپندنت از سبری اوک می‌پرسد«اگر در حین خروج نیروهای گریلا حملاتی علیه آنها صورت گیرد, چه روی می‌دهد؟» اوک در پاسخ گفت:«اگر حمله‌ای صورت گیرد, آنگاه روند خروج نیروها متوقف و گریلاها هم به مقابله‌به مثل می‌پردازند».

در ادامه, این گزارش به تاریخ کردها پرداخته و یادآور می‌شود که اعضای پ.ک.ک بر این باورند که اوضاع و شرایط سیاسی در خاورمیانه به نفع کردها در حال تغییر است.

سبری اوک در بخشی دیگر از سخنانش به گستردگی سازماندهی کردها اشاره کرده و می‌گوید:«کردها در همه مناطق از هوشیاری و سطح سازماندهی عظیمی برخوردارند. دولت و ارتش ترک به نابودی کامل ما کمر بستند, اما موفق نشدند».

ایندپندت در گزارش خود به اوضاع کنونی رهبر ملت‌کرد, عبدالله اوجالان پرداخت و اذعان داشت که اوجالان 14سال است در زندان بسر می‌برد, اما همچنان پشتیبانی‌های خلق‌کرد و نیروی سازماندهی پ.ک.ک در مرحله کنونی تضعیف نشده است».

این روزنامه سپس به این سخنان سبری اوک اشاره کرده که گفته:«پ.ک.ک در مرحله کنونی مبارزات سی‌ ساله خود بیش از پیش نیرومند است».

همچنین در خاتمه آن گزارش به پیام تاریخی اوجالان در نوروز اشاره می‌شود و می‌نویسد:«باید دولت در قبال این پیام, گام‌هایی برای تهیه قانون اساسی نوین بردارد».