زینب اودونجو: دیدار با عبدالله اوجالان تأثیری بر آزادی همه مردم خواهد داشت
زینب اودونجو، نماینده پارلمانی دم پارتی گفت: «دیدار با امرالی و تاثیری که این دیدار خواهد داشت آزادی همه مردم را تضمین میکند.»
زینب اودونجو، نماینده پارلمانی دم پارتی گفت: «دیدار با امرالی و تاثیری که این دیدار خواهد داشت آزادی همه مردم را تضمین میکند.»
زینب اودونجو، نماینده پارلمانی دم پارتی حملات دولت آکپ-مهپ و دستگیری ۹ نفر از جمله ۳ مادر کورد در الح را ارزیابی کرد.
زینب اودونجو با بیان اینکه سیاستهای نابودگری و همسانسازی علیه کوردها از هر جنبه در چهار بخش کوردستان ادامه دارد، گفت: «یکی از بزرگترین اهداف این سیاستها، دستاوردهای کوردها است. ادراکاتی که میدانند کوردها باید واقعاً جایگاهی داشته باشند و نمیپذیرند که این امر بر مبنای مشروع عملی شود، متاسفانه مانند دیروز، امروز نیز علیه دستاوردهای کوردها در چهار بخش کوردستان اعلام جنگ کرده است. پیشقدمی و حمایت بارزانی برای سیاستهای حکومت آکپ-مهپ برای نابودی کوردها چیزی جز خیانت به مردم کورد نیست. متأسفانه نگرش دولت نسبت به کوردها، درکی مبتنی بر انکار - نابودی و همسانسازی است که دهها سال ادامه داشته است. متأسفانه این درک چیزی جز جنگ، مرگ و اشک برای مردم ترکیه و کوردستان به ارمغان نیاورده است.»
«رفع انزوا خلقها را نیز آزاد خواهد کرد»
زینب اودونجو با بیان اینکه کوردها دهها سال است با همین درک مبارزه میکند و این درک مبتنی بر نابودی مردم کورد است، گفت: «زندگی در جایی ممکن است که خون، اشک، آسیمیلاسیون، ذهنیت طرد و انکار تمام شود و مردم ترکیه میتوانند یک زندگی مشترک را با هم بسازند. برای این کار باید انزوای امرالی پایان یابد، مذاکرات برقرار شود و سیاستهای جنگی پایان یابد. دیدار با امرالی و تأثیری که این دیدار خواهد داشت، آزادی همه مردم را تضمین میکند. حکومت آکپ-مهپ با آگاهی از این تأثیر، همچنان با تشدید شرایط انزوا، راههای رسیدن به راهحل را مسدود میکند.»
«ورود مادران به زندان با کیسههای دارو، چهره آشکار دشمنی با کوردها است»
زینب اودونجو در ادامه گفت:
«ما اثرات انزوا را به وضوح در حملات متمرکز بر طبیعت، فرهنگ، هنر و زبان کوردستان میبینیم. رویکرد ذهنیتی دولت در ترکیه نسبت به کوردها، به ویژه نسبت به مادران کورد، به دارازی تاریخ ادامه داشته است. آنها همیشه از وجدان مادران، از شفقت مادران و درک مادران برای مبارزه برای تامین صلح در این کشور ترسیدند. به همین دلیل مدام به مادران کورد حمله کردند. بسیاری از شهروندان ما، از جمله مادران، در یورش به روستاهای الح بازداشت شدند. مادران بازداشتی ما ابتدا آزاد شدند اما متاسفانه مادران ما که بیماریهای مزمن و بالای ۶۰ سال سن داشتند با اعتراض دادستانی دستگیر شدند. دستگیری مادران ما با کیسههای دارو در دست و فرستادن آنها به زندان، چهره آشکار سیاستهای لاینحلی آکپ-مهپ و خصومت با کوردها است.»