مقام حماس: ۸۰ درصد کنترل غزه از دست رفته، سیستم امنیتی فروپاشیده است

اعلام شد که حماس، که مدت‌هاست در نوار غزه در قدرت است، پس از حملات چند ماهه اسرائیل، ۸۰ درصد کنترل منطقه را از دست داده است.

ادعا شده است که این اظهارات متعلق به یک مقام بلندپایه امنیتی وابسته به حماس است. گزارش شده که این مقام از طریق پیام‌های صوتی به صورت ناشناس این اطلاعات را به بی‌بی‌سی گزارش کرده است.

۹۵ درصد از مقامات کشته شدند

این مقام نظامی با رتبه سرهنگ دومی که نامش فاش نشده است، اظهار داشت که سران سیاسی، نظامی و امنیتی حماس تقریبا به طور کامل نابود شده است.

این مقام نظامی گفت: «بیایید واقع‌بین باشیم، تقریبا هیچ چیز از ساختار امنیتی باقی نمانده است. ۹۵ درصد از سران کشته شده‌اند، تمام عناصر فعال از کار افتاده‌اند.» وی افزود که کنترل امنیتی در غزه به طور کامل از بین رفته است.

این مقام ناشناس همچنین فاش کرد که در هفته اول جنگ زخمی شده و به دلیل مشکلات سلامتی از وظیفه خود کنار گذاشته شده است. این اطلاعات به عنوان روند فروپاشی داخلی حماس ارزیابی شد.

اسرائیل مراکز فرماندهی باقیمانده را نیز هدف قرار داد

به گفته این مقام، حماس در ماه‌های گذشته، به ویژه در طول آتش‌بس ۵۷ روزه با اسرائیل، تلاش‌هایی برای بازسازی سازمانی آغاز کرده بود. اما با پایان آتش‌بس، اسرائیل مراکز فرماندهی باقیمانده را هدف قرار داد و حماس را بیش از پیش تضعیف کرد.

خلاء قدرت منجر به گروه‌های مسلح و غارت شد

این مقام با اشاره به فروپاشی سیستم امنیتی و ظهور باندهای تبهکار و قبایل مسلح در غزه، اظهار داشت که ساختمان‌های امنیتی استراتژیک متعلق به حماس، مانند مجموعه انصار، به طور کامل توسط مردم غارت شده‌اند.

این مقام گفت: «از تشک‌ها گرفته تا پنل‌های رویه، همه چیز برده شد، هیچ پلیس یا نیروی امنیتی مداخله نکرد.»

هیچ چیز برای جلوگیری از ادامه جنگ وجود ندارد

در این بیانیه، اینطور تفسیر شده که اسرائیل اکنون به طور کامل بر جنگ مسلط شده است و به دلیل سکوت رژیم‌های عربی و جامعه بین‌المللی، درگیری ادامه خواهد یافت، افزود: «هیچ چیز برای جلوگیری از ادامه این جنگ توسط اسرائیل وجود ندارد. همه چیز به نفع آنها پیش می‌رود.»

وزیر دفاع اسرائیل نیز سپتامبر گذشته اعلام کرده بود: «حماس دیگر به عنوان یک ساختار نظامی وجود ندارد.»