رئیس موساد: حضور اسرائیل در ایران ادامه خواهد داشت؛ مأموریت‌های موساد از «غیرقابل تصور» عبور کرد

داوید برنع اعلام کرد موساد همچنان در ایران فعال خواهد بود و موفقیت‌های عملیاتی این سازمان را «غیرقابل تصور» توصیف کرد. او از حضور صدها مأمور موساد در خاک ایران در جریان جنگ اخیر پرده برداشت.

داوید برنع، رئیس سازمان اطلاعات اسرائیل (موساد)، در اقدامی بی‌سابقه روز چهارشنبه ۴ تیر بخش‌هایی از سخنرانی‌اش را خطاب به مأموران این سازمان منتشر کرد. این سخنرانی به نیروهایی اختصاص داشت که در جنگ ۱۲ روزه اخیر میان ایران و اسرائیل مشارکت داشتند.

به گزارش روزنامه «جروزالم پست»، داوید برنع با لحنی کنایه‌آمیز گفت اسرائیل همان‌طور که در گذشته در ایران حضور داشته، در سال‌های آینده نیز به این حضور ادامه خواهد داد. وی دستاوردهای موساد علیه جمهوری اسلامی را «غیرقابل تصور» توصیف کرد و مدعی شد عملیات‌های سازمان علیه برنامه‌های هسته‌ای، موشکی و پهپادی ایران، خسارات شدیدی به زیرساخت‌های این کشور وارد کرده است.

در همین چارچوب، موساد برای نخستین‌بار به‌طور رسمی فاش کرد که صدها مأمور این سازمان در اوج عملیات‌ نظامی اسرائیل، در خاک ایران حضور داشته‌اند. به گفته بارنیا، این سطح از نفوذ نتیجه سال‌ها برنامه‌ریزی و آماده‌سازی بوده است.

داوید برنع خطاب به مأموران موساد گفت: «ما سرنوشت‌ساز بودن این لحظه را درک کردیم و اقدامات درستی برای رسیدن به آن انجام دادیم.»

همزمان با این اظهارات، ستاد ارتش اسرائیل نیز تأیید کرد که نیروهای ویژه ارتش این کشور در جریان جنگ با ایران، عملیات‌هایی را در خاک ایران انجام داده‌اند. همچنین ویدئوهایی منتشر شد که به‌گفته موساد، تصاویر مأموران این سازمان در حال اجرای عملیات در ایران را نشان می‌دهد.