خبر فوری: پ‌ک‌ک کنگره دوازدهم خود را با موفقیت برگزار کرد

بسه ارزنجان: جوانان یک قدم به عقب برنخواهند داشت

بسه ارزنجان عضو شورای هماهنگی ک‌ج‌ک با اشاره به حملات بزرگ علیه جوانان گفت: "جوانان کورد نظر رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان را می‌دانند و در برابر دشمن قدمی به عقب بر نمی‌دارند ."

بسه ارزنجان عضو شورای هماهنگی ک‌ج‌ک در برنامه "خوبون" در تلویزیون ژن تی‌وی شرکت کرد و به سوالات آرژین بایسال پاسخ داد.

بسه ارزنجان با یادآوری اینکه تمامی جنبش‌های آزادی خواه، اکولوژیک، دموکراسی و زنان عمدتاً از جوانان تشکیل شده است گفت: "جوانان در خط مقدم فعالیت‌های علیه نظام سرمایه‌داری هستند زیرا جوانان هیچ امیدی به آینده خود ندارند. در جامعه کوردی نیز وضعیت به همین منوال است. وقتی نوروز می‌آید آنهایی که بیشتر جلو می‌آیند جوانان هستند. در میان گریلا کسانی که در سخت‌ترین جاها هستند و فداکاری می‌کنند جوانان هستند. در مسئله کورد هم اولین کسانی که قیام می‌کنند، جوانان هستند. آنها جامعه را هم با شجاعت و هم با عقاید خود رهبری می‌کنند ."

عضو شورای هماهنگی ک‌ج‌ک با بیان اینکه مدرنیته سرمایه‌داری نمی‌خواهد جوانان آزاد باشند ادامه داد: "جوانان را به سمت فحشا و مواد مخدر سوق می‌دهد. هدف مدرنیته سرمایه‌داری این است که جوانان را بدون اراده رها کند و آنها نتوانند به آزادی، سیاست، میهن و دموکراسی فکر کنند. می‌خواهد که جوان فقط روزش را بگذراند، همه چیز را تمام کند و هیچ ارزشی برای جامعه باقی نگذارد. این جوانان نیز بر اساس منافع شخصی خود با توجه به دولت ملت زندگی کنند. این جوانان وقتی بزرگ می‌شوند با زنان خشونت می‌کنند، با بزرگترها بداخلاقی می‌کنند و زندگی کومونال- جمعی را نمی‌پذیرند. سیستم نمی‌خواهد جوانان خودشان را بشناسند، خودشان را سازماندهی کنند، درباره خودشان تصمیم بگیرند، نمی‌خواهند برای میهنشان کار کنند".

بسه ارزنجان به ناامیدی جوانان اشاره کرد اما در عین حال به راه حل آن نیز اشاره نمود و گفت: "درست است که ناامیدی در بین جوانان زیاد است اما بزرگترین پاسخ به این ناامیدی رهبر آپو است. به ویژه زندگی، اندیشه و مبارزه رهبر آپو از بسیاری جهات بزرگترین پاسخ است. جوانان در زندگی احساس بی‌ارزشی می‌کنند. مردم وقتی حضور خود را احساس می‌کنند، با اشتیاق بیشتر زندگی می‌کنند".

بسه ارزنجان با بیان اینکه بزرگترین هجمه علیه جوانان در کوردستان انجام می‌شود ادامه داد: "جنبش زنان کورد به سطحی رسیده است که رهبری مقاومت زنان در سراسر کوردستان، خاورمیانه و جهان را بر عهده دارد. در جامعه وقتی زن به پا می‌خیزد و خودش را پیش می‌برد شکستن آن مقاومت سخت است. الان سیستم چه کار می‌کند؟ اگر جوانان، زنان جوان شکسته شوند، در آینده نمی‌توانند روی پای خود بایستند. اینگونه فکر می‌کند، در جوانی اراده آنها را می‌شکند، در جوانی آنها را به ازدواج وا می‌دارد. ازدواج کودکان 13 تا 14 ساله در ایران قانونی است. بچه‌ای که خودش، زندگی‌اش، وجودش را نمی‌شناسد، با مردی «ازدواج» می‌کند. این منجر به شکست می‌شود. بعد از بچه‌دار شدن فقط به فکر خودش و خانواده‌اش است. نمی‌تواند به چیز دیگری فکر کند.

این یک سیاست عمدی است. در کودکی به مردم آموزش فحشا و مواد مخدر می‌دهند که این سیاست دولت است. دشمن مدت‌هاست که جنگ ویژه‌ای را علیه کوردستان آغاز کرده است، اما در سال‌های اخیر شدت گرفته است".
بسه ارزنجان با یادآوری اینکه تیم‌های ویژه برای تجاوز به دختران اعزام می‌شوند گفت: " نمونه‌هایی از این موارد وجود دارد. ما به زنان جوان می‌گوییم که خود را سازماندهی کنند و از سیاست‌های دولت آگاه باشند. اگر آنها به صورت سازمان‌یافته عمل کنند، می‌توانند از خود محافظت کنند. اما اگر تنها بمانند، فریب خواهند خورد. خود را بر اساس اندیشه دموکراسی و آزادی سازماندهی کنید و اینگونه زندگی کنید، جامعه را رهبری کنید. در کوردستان نظام هر چقدر بخواهد به جوانان حمله کند، هر چقدر هم بخواهد اراده آنها را بشکند، جوانان سریع تسلیم نمی شوند، می‌ایستند و  اصرار می‌کنند چون آنها شجاع هستند. چون برخی از آنها سیاسی بودند، اندیشه آزادی، اندیشه رهبر آپو را شناختند، جنبش زنان و شهدا را شناختند، آنها هنوز هم قدم‌های محکمی برمی‌دارند. دشمن هر کاری بکند، جوانان یک قدم به عقب برنمی‌دارد".