"در حلب وظیفە پیشاهنگی را بردوش گرفتەایم" + [ویدیو]

زوزان هیوی فرماندە ی.پ.ژ در شهر حلب در رابطە با وضعیت جاری در این شهر سخن گفت و نشست آستانە را مورد ارزیابی قرار داد. زوزان گفت؛"ما نشستی را کە در آن شرکت نکردە باشیم نمی‌پذیریم و تصمیمات آنرا بە رسمیت نمی‌شناسیم."

زوزان هیوی فرماندە ی.پ.ژ در شهر حلب در رابطە با وضعیت جاری در این شهر سخن گفت و نشست آستانە را مورد ارزیابی قرار داد. زوزان گفت؛"ما نشستی را کە در آن شرکت نکردە باشیم نمی‌پذیریم و تصمیمات آنرا بە رسمیت نمی‌شناسیم."

زوزان هیوی در گفتگو با خبرگزاری فرات بە پرسشهای خبرنگار ما پاسخ داد.

 

هیوی در سخنان خود بە وضعیت جاری شهر حلب اشارە کرد و افزود:"در شش سال جنگ داخلی شهر حلب متحمل ویرانی شد و ما برای محافظت از خلق خود همچون ی.پ.گ و ی.پ.ژ بە وظایف خود عمل کردیم. در محلەهای شیخ مقصود و اشرفیە وظیفە دفاع از خلق را بە دوش گرفتیم. در شرایطی کە شهر حلب در آتش جنگ داخلی سوریە می‌سوخت در محلەهای شیخ مقصود و اشرفیە عرصەای امن برای شهروندانی فراهم شد کە از جنگ می‌گریختند و بە مبارزان ی.پ.گ و ی.پ.ژ پناە می‌آوردند."

 

مقاومت خلق ما با همکاری ی.پ.گ و ی.پ.ژ در حلب بە پیروزی رسید

هیوی افزود:"تبهکاران داعش و تبهکاران گروە موسوم بە ائتلاف سوریە بارها بە این محلات حملە کردند و سعی در آوردە کردن کردها نمودند. اما کردهای ساکن حلب مقاومت را مبنا قرار دادند. خلق ما متحمل هزینەهای گزافی شدند اما دست از مقاومت برنداشتند. مبارزان نقش حیاتی در این مرحلە را بر عهدە داشتند. در نتیجە خلق ما با دوشادوش مبارزان ی.پ.گ و ی.پ.ژ بە پیروزی رسید

 

پس از همکاری دولت سوریە با روسیە شهر حلب از تبهکاران ائتلاف سوری پاکسازی شد. بدون شک ما در این مرحلە هم شرکت کردیم. بسیاری از محلەهای شرق حلب از سوی مبارزان ی.پ.گ و ی.پ.ژ آزاد شدند."

 

وضعیت محلەهای شرق حلب قبل و بعد از آزادی

"در مناطقی کە از سوی تبهکاران ائلاف سوریە سالها پیش اشغال شدە بودند، هر چیزی بە تاراج بردە شد و ساکنان تحت ستم قرار داشتند. تبهکاران با تحمیل آنچە کە خود آنرا شریعت می‌نامیدند بر خلق این منطقە ظلم و ستمگری را بە اوج رساندند. می‌خواهم بە این مورد اشارە کنم کە تبهکاران رفتارهای پلیدی را علیە زنان انجام می‌دادند. از بە زور وادارکردن دختران ٩-١٦ سالە بە ازدواج تا رجم (سنگسار) کردن آنان و ممانعت از حضور آنان در خیابانها.

 

تبهکاران مدارس را تعطیل کردند و مدارس شریعت را گشودند. در آن مدارس بە کودکان چیزی بجز کینە و نفرت یاد ندادند. شریعت – جهاد مواد درسی تبهکاران برای کودکان بی‌گناە بود. این کودکان را برای اهداف تروریستی خود مورد استفادە قرار دادند.

 

اما وضعیت امروز جداگانە است؛ در محلەهایی کە از سوی رفقای ما آزاد شدەاند خلق ما در حال بازسازی ویرانی‌هاست. زنانی کە در دورە سلطە تبهکاران اجازە آمدن بە خارج از خانەهای خود را نداشتند اکنون در حال سازماندهی امور ادارە محلات خود هستند. خلق ما فارغ از روزهای تاریکی کە بر آنان تحمیل شد اکنون آزادانە نفس می‌کشند.
 

فرماندە هیوی در ادامە نقش زنان در انقلاب روژاوا را مورد تأکید قرار داد و گفت:"زنان در محافظت و آزادی حلب همچون دیگر شهرهای روژاوا نقش پیشاهنگی را بر عهدە گرفتند و امروز نقش پیشاهنگی را برای آبادانی و سازماندهی مجدد امور بر دوش دارند. مبارزە زنان هنوز هم ادامە دارد و با تمام توان خود برای دستیابی بە پیروزی خواهد رسید."

 

زوزان هیوی در بخشی دیگر از سخنان خود سیستم فدرالیسم دمکراتیک را بهترین راە ممکن برای چارەیابی بحران خلقهای سوریە عنوان کرد.

 

این فرماندە ی.پ.ژ سپس بە برگزاری نشست استانە و جلوگیری دول منطقە از مشارکت کردها در آن سخن بە میان آورد و افزود:"در شش سال جنگ داخلی نشستهای فراوانی برگزار شدند. اگر بە این نشستها نگاهی بیندازیم می‌بینیم کە نە دولت سوریە و نە گروههای اپوزیسیون برای پایان دادن بە جنگ و بحران موجود جدی نیستند. نشست آستانە هم همچون نشستهای ژنو یک تا ژنو سە بدون حضور کردها با شکست مواجە شد. در وین، پاریس و ریاض هم نشست برای بحران سوریە تشکیل شد اما بە هیچ نتیجەی ملموسی نرسیدند، زیرا مشارکت کردها را ممنوع نمودند.

 

نتایج نشستها تنها بە دامن زدن بیشتر بە بحران منجر شد و فاجعە انسانی را تشدید کرد. ما بە عنوان ی.پ.ژ صراحتا اعلام می‌کنیم:"نشستی کە در آن شرکت نکردە باشیم را بە رسمیت نمی‌شناسیم و تصمیمات آنرا هم نمی‌پذیریم."

 

از خلق خود می‌خواهیم برای برساخت سوریە دمکراتیک و فدرال مبارزە انقلابی خود را گسترش دهند.