انتشار مجموعه مقالات "شهید سیروان" از سوی مرکز رسانهای کودار
مرکز مطبوعات و رسانهای جامعه دمکراتیک و آزاد روژهلات کردستان – کودار، مجموعه مقالات نوشته شده توسط رفیق شهید «سیروان آریولیلاخ» را گردآوری و منتشر نمود
مرکز مطبوعات و رسانهای جامعه دمکراتیک و آزاد روژهلات کردستان – کودار، مجموعه مقالات نوشته شده توسط رفیق شهید «سیروان آریولیلاخ» را گردآوری و منتشر نمود
مرکز مطبوعات و رسانهای کودار برای پاسداشت، حفظ و گسترش اندیشههای شهدای راه سوسیالیسم و دموکراسی اقدام به باز نشر مقالات شهدای جنبش آزادیخواهی خلق کرد نموده است. در این راستا نشر و گردآوری آثار شهید راه قلم و آزادی «کیوان سهرابی» با کد سازمانی «سیروان آریو لیلاخ» را گامی کوچک برای معرفی اندیشهها و دیدگاههای سیاسی- اجتماعی، رفیق شهیدمان به ساحت خلقهای ایران میداند.
این کتاب در آغاز به شرح زندگی و مبارزه شهید سیروان پرداخته و سپس یادداشتها و مقالات وی را که پیشتر در رسانههای مختلف منتشر شدهاند گردآوری و بازنشر نموده است. عنوان مقالات و یادداشتهای این مجموعه به این شرح است:
-نوروز مقاومت
-پ.ک.ک، اردهی پیکار با قدرتگرایی و انفعال
-اصول مبارزان آزادی
-فاشیسم مدرن علیه خلقهای جهان
-اخلاقمندی جامعه، پیششرط ارتقای شعور سیاسی و آزادی
-دفاع مشروع حقی صرفاً دولتی و یا فردی نیست، بلکه حق و تکلیف جامعه
-هویت ملی، پدیدهای فرای غالب ساختن فرهنگ یک ملت یا خلق خاص
-دموكراسی طبقهی حاكم
-اسلام سیاسی و تقابل آن با اسلام مدینه
-جمهوری اسلامی، پیامآور فقر، فحشا و اعتیاد برای جامعهی کورد
-آیا اثبات خود بایستی با نفی دیگری همراه باشد؟ آیا ناگزیر به انتخاب میان بد و بدتر هستیم؟
-بذر مبارزه را در زمینی بایر نكاریم
-روابط ايران و ابرقدرت
-جنگ تدافعی، عملی جامعهگرایانه
-اقتصاد اساسیترین عرصهی دموکراسی و جامعهی اخلاقی ـ سیاسی
-زندان، صحنهی مبار زه برای کسب آزادی.
شهید کیوان سهرابی با کد سازمانی سیروان آریو لیلاخ سال ١٣۶١ در میان خانوادهای میهندوست در مریوان چشم به جهان گشود. سال ١٣٨١ به صفوف گریلاهای جنبش آزادیخواهی کردستان پیوست و در آبانماه ١٣٩۵ در کوهستان بستا در نزدیکی شرنخ شمال کردستان حین نبرد با سربازان اشغالگر ژریم ترک به کاروان شهیدان راه آزادی ملحق شد.
برای دریافت کتاب [[اینجا]] کلیک نمایید.