در ۱۷ نوامبر سال ۲۰۱۶ پس از دستگیرشدن بکر کایا رئیسمشترک شهرداری وان،ابراهیم تاشیاپان بهعنوان قیوم بهجای او منصوب شد. پس از تاشیاپان، اعضای آ.ک.پ؛ مراد زوراوغلو، امین بیلمز و اوزان بالجی توسط وزارت کشور بهعنوان قیومهای شهرداری کلانشهر وان منصوب شدند. هماکنون اوزان بالجی قیوم شهرداری وان است. این افراد شهرداری را به مکانی برای رانتخواری و رشوهگیری مبدل کردهاند.
بحثهای زیادی درباره فساد مالی مراد زوراوغلو که قبلا قیوم بود و هماکنون فرماندار ترابزون است درجریان است. اما تاکنون هیچ تحقیقی از او انجام نگرفته و اتهاماتش پنهان شدهاند.
فساد مالی از سال ۲۰۱۶ تاکنون، بهشرح زیر است:
طبق تحقیقات دادگاه اداری در سال ۲۰۱۷، قیوم ابراهیم تاشیاپان شهرداری وان را با ۱۲۵ میلیون لیره قرض روبرو کرده و در این سال هزینههای شهرداری وان به ۹۵ میلیون و ۳۷۲ هزار لیره رسیده است. طبق این گزارش؛ میزان بدهیها بیشتر از این ارقام است.
طبق گزارشاتی که در مطبوعات هم منتشر شدند؛ قیومها پولهای کلانی خرج کردهاند و شهرداری وان ۱.۲ میلیارد لیره بدهکار است.
از راه تخصیص بودجه برای پروژههایی که پیشتر انجام شده و هیچ لزومی به بودجه نداشتهاند؛ صرف هزینه نالازم برای یکسری پروژهها؛ دادن پروژهها به افراد نزدیک به قیومها و فروش زمینهای شهرداری با نرخ بسیار پایینتر از نرخ واقعیشان، این حجم از بدهی را بهبار آورده است.
قیوم شهرداری وان در یک مصاحبه تلویزیونی، ۲۱۷ کارگر موقت شهرداری را که قرار بود بهطور دائم استخدام کنند؛ غیرکارآمد تلقی کرده بود. در مصاحبه استخدام از کارگران اسامی نظامیانی را پرسیده بودند که در جنگ اشغال عفرین کشته شده بودند! همچنین درباره نماز از آنها سوال شده بود. مسعود بابات که پس از این پرسشها از کار اخراج شده بود، بهدلیل مشکلات مالی خودکشی کرد!