تصویر

از دید دولت ترکیه، کوردها همه دشمن هستند

لطیف فاتح فرج، نویسنده، در خصوص عملیات و اشغالگری دولت اشغالگر ترکیه گفت:«از نظر ترکها همه کوردها دشمنند، امروز نوبت باشور است، فردا نوبت همه کوردهاست.»

نویسنده لطیف فاتح فرج در گفت و گوی ویژه با خبرگزاری فرات( ANF) با بیان اینکه حمله به کوردستان همواره توسط کشورهای همسایه انجام شده است، گفت: «ترک‌ها از زمان عثمانی همواره خواستار حذف کوردها بوده‌اند و همچنان به این کار ادامه می‌دهند. ترکیه نه تنها اقدام به حمله به کوردستان کرده است، بلکه سیاست عرب‌سازی بر مردم کورد نیز انجام شده است و هر انسان با وجدان و دارای اخلاقی باید در مقابل این تهاجمات و اشغالگری‌ها بایستد. از نظر دولت ترکیه، همه کوردها دشمنند، اگر امروز نوبت باشور کوردستان است که با آن دشمنی کند، فردا نوبت به دوستانش نیز خواهد رسید. زیرا کوردها در هر کجای دنیا که باشند، ترکها آنها را دشمن خود می‌بینند.»

لطیف فاتح فرج در مورد مبارزه گریلاهای آزادی‌بخش برای حفاظت از باشور کوردستان چنین گفت: «گریلاهای آزادی‌بخش از ما حمایت می‌کنند و از ما محافظت می‌کنند، در مقابل ارتش بزرگی مانند دولت ترکیه می‌ایستند و می‌بینیم که پهپادهای آنها را منهدم می‌کنند. مردم باشور کوردستان واقعاً باید در شهرها از آنها حمایت می‌کردند و همچنین نیروهای سیاسی باید از آنها حمایت و پشتیبانی می‌کردند. در مناطق آمدیه، آکره و دهوک مردم باید به خیابان‌ها می‌آمدند و تظاهرات می‌کردند و واکنش‌های خود را برای حفظ حقوق و روستاهای خود نشان می‌دادند، زیرا دولت ترکیه مرتکب تروریسم می‌شود.»

لطیف فاتح فرج سیاست ترکیه را واگذاری استانداری کرکوک به دولت کوردستان و اشغال استان‌های هولیر، دهوک و سلیمانیه می‌داند و می‌گوید: «ترکیه می‌گوید عفرین، موصل و کرکوک ۸۲،۸۳ و ۸۴مین استان ترکیه هستند. آرزوی آنها اشغال و نابودی مردم این منطقه است. او می‌خواهد چاه‌های نفت را تصرف کند و قراردادها را زیر پا بگذارد و مالک آنها شود. در واقع، این چیز وحشتناکی است و من معتقدم که دولت مرکزی آنطور که انتظار می‌رفت در قبال ترکیه واکنش نشان نداده است. ترکیه تنها با اشغال باشور متوقف نخواهد شد، بلکه برای روژاوای کوردستان نیز برنامه دارد و بارها تلاش کرده با بشار اسد مذاکره کند و او نسبت به بازگشت ۳ هزار پناهجوی سوری به سرزمین خود و ثبات منطقه آنها انعطاف نشان داده است. اما تاکنون به طور کامل موافقت نکرده‌اند. اگر ترکیه به این اهداف دست یابد، فاجعه وحشتناکی رخ خواهد داد.»

لطیف فاتح فرج در مورد موضع‌گیری مردم و احزاب سیاسی چنین گفت: «در واقع برخورد مردم آنطور که انتظار می‌رفت، نیست. همه نویسندگان، روشنفکران، فعالان، روزنامه‌نگاران و احزاب سیاسی باید موضع‌گیری جدی از خود نشان می‌دادند، اما آن طور که لازم بود نشان ندادند. البته همه مردم ساکت ننشستند و به قول خود عمل کردند. اما احزاب سیاسی بسیار ساکت و بی‌تفاوت هستند.»