هیئتی از ه‌دک، دم پارتی و دب‌پ با حزب اتحاد اسلامی کوردستان دیدار کرد

هیئتی از ه‌دک، دم پارتی و دب‌پ در هولیر با حزب اتحاد اسلامی کوردستان (یه‌کگرتوو) دیدار کرد. در این دیدار، فراخوان صلح و جامعه دموکراتیک رهبر آپو مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دیدار در هولیر

هیئتی متشکل از حزب برابری و دموکراسی خلق‌ها (دم پارتی)، کنگره دموکراتیک خلق‌ها (ه‌دک) و حزب مناطق دموکراتیک (دب‌پ) در چارچوب دیدارهای خود و ارزیابی پیام قرن رهبر آپو با عنوان «صلح و جامعه دموکراتیک»، در هولیر با حزب اتحاد اسلامی کوردستان (یەکگرتووی ئیسلامیی کوردستان) دیدار کرد.

این هیئت متشکل از مَرال دانش بَشتاش سخنگوی مشترک ه‌دک، سرحد اَرَن عضو هیئت اجرایی مرکزی دم پارتی، مراد ساری‌ساچ سخنگوی مشترک کمیسیون دیپلماسی دب‌پ، صالحه آی‌دَنیز نماینده پارلمانی دم پارتی، رزان کاغان‌آرسلان سخنگوی مشترک شورای جوانان دم پارتی و مراد شَن نماینده دم پارتی در هولیر است.

در این دیدار، هر دو طرف بر اهمیت تحقق پیام قرن رهبر آپو و آزادی جسمانی وی تاکید کردند.

مسئولان اتحاد اسلامی کوردستان در این دیدار اعلام کردند که مسئله کورد در باکور کوردستان باید از طریق گفتگو حل شود و برای پیشبرد این روند، آزادی جسمانی رهبر آپو را بسیار مهم دانستند.

هیئت متشکل از دم پارتی، ه‌دک و دب‌پ به مدت سه روز است که در هولیر در چارچوب دیدارهای خود و ارزیابی پیام قرن رهبر آپو با عنوان «صلح و جامعه دموکراتیک»، جلسات گسترده‌ای با روشنفکران، سیاستمداران و فعالان هولیر برگزار می‌کنند.

این هیئت پیش از این نیز در سلیمانیه با طرف‌های مختلف دیدار کرده بود.