پژاک: شهادت رفیق کاروان و رفیق آرام سیروان مسئولیت بیشتری را بر دوش رفقایش می‌نهد‌

پژاک اعلام کرد: شهادت دو جوان مبارز و انقلابی، انقلاب کوردستان (رفیق کاروان هورام‌ و ئارام سیروان) مسئولیت بیشتری را بر دوش رفقایش در روژهلات کوردستان قرار می‌دهد.

کمیته‌ی رسانه‌ای حزب حیات آزادی کوردستان (پژاک) اطلاعیه‌ای درباره‌ی شهادت دو جوان مبارز و انقلابی، انقلاب کوردستان (رفیق کاروان هورام‌ و ئارام سیروان) منتشر کرد.

در اطلاعیه‌ی پژاک آمده است: شهادت دو جوان مبارز و انقلابی، انقلاب کوردستان (رفیق کاروان هورام‌ و ئارام سیروان) مسئولیت بیشتری را بر دوش رفقایش در روژهلات کوردستان قرار می‌دهد. به خاطر شهادت رفیق کاروان و رفیق آرام سیروان، به خلقمان در روژهلات کوردستان، خانواده‌ی هر دو رفیق شهیدمان و آزادی‌خواهان و طرفداران آزادی مطبوعات تسلیت عرض می‌کنیم و به موضع مادران صلح به ویژه مادر شهید کاروان درود می‌فرستیم که با روحیه‌ای زیاد و انقلابی از راه شهدا صیانت می‌کنند.

پژاک گفت: رفیق کاروان یکی از انقلابیون و مبارزان مطبوعات آزاد است که در مبارزه‌ی آزادی‌خواهی خلقمان در روژهلات و ایران، کار و زحمات فراوانی ارائه نموده است. رفیق کاروان در طول حیات انقلابی‌اش در درون مبارزه آزادی خلق کوردستان، رفقای شهید مطبوعات آزاد “سیروان نالی، شاهو جوانرو، شهیدان ۱ می، شیلان، زیلان په‌پوله، میلیتان جودی و زاگروس مانی” را مبنای پیکارگری، فعالیت و مبارزه تشکیلاتی و شخصیت مطبوعاتی انقلابی قرار داد. استاد و رفیق و روزنامه‌نگار انقلابی که وظیفه‌ی همیشگی خود را در جبهه‌ی خلق می‌دید‌ و وظیفه و‌مسئولیت اصلی‌اش نیز آگاهی‌بخشی خلق در برابر دام‌های حکومت و دولتهای ظالم و فاشیست و دیکتاتوری بود.

اطلاعیه‌ی کمیته‌ی مطبوعاتی حزب حیات آزاد کوردستان (پژاک) به این شرح است:

در این زمان حساس و سرنوشت سازی که خلقمان و انقلاب کوردستان از آن می‌گذرد، شهادت هر رفیقی وظیفه و مسئولیت و بار روی دوش هر انقلابی و هر فرد کورد و میهن‌دوست را سنگین‌تر می‌کند. شهادت دو جوان مبارز و انقلابی، انقلاب کوردستان (رفیق کاروان هورام‌ و ئارام سیروان) مسئولیت بیشتری را بر دوش رفقایش در روژهلات کوردستان قرار می‌دهد. به خاطر شهادت رفیق کاروان و رفیق سیروان، به خلقمان در روژهلات کوردستان، خانواده‌ی هر دو رفیق شهیدمان و آزادی‌خواهان و طرفداران مطبوعات آزاد تسلیت عرض می‌کنیم و به موضع مادران صلح به ویژه مادر شهید کاروان درود می‌فرستیم که با روحیه‌ای بالا و انقلابی از راه شهدا صیانت می‌کنند.

در تاریخ مبارزه‌ی آزادی‌خواهانه‌ی خلق کوردستان مطبوعات آزاد زبان حال مستقیم مبارزه آزادی‌خواهی و زندگی و جنگ و مبارزه‌ی گریلایی و مبارزه‌ی تشکیلاتی بوده است. وظیفه‌ی منتشر کردن فکر و اندیشه‌ی تشکیلاتی و آگاهی‌بخشی خلق است و نقش نشان دادن وظیفه و مسئولیت انقلابی در مراحل مختلف مبارزه را ایفا می‌کند. برای انجام این وظایف و انجام کار و مبارزه‌ در عرصه مطبوعات آزاد همیشه رفیق مظلوم دوغان که رهبر آپو وی را به عنوان روح پنهان خود وصف کرده است و شهید غربت علی آرسوز که به مبارز پیشگام کار و مبارزه‌ی مطبوعات آزاد در تاریخ مبارزه‌ی آزادی‌خواهی شناخته می‌شود؛ مانند سمبل و راهنمای خود در انجام وظیفه کار و مبارزه‌ی مطبوعاتی و همزمان مانند شخصیت مطبوعاتی انقلابی در مبارزات خودمان می‌بینیم.

رفیق کاروان یکی از انقلابیون و مبارزان مطبوعات آزاد است که در مبارزه‌ی آزادی‌خواهی خلقمان در روژهلات و ایران، کار و زحمات فراوانی ارائه نموده است. رفیق کاروان در طول حیات انقلابی‌اش در درون مبارزه آزادی خلق کوردستان، رفقای شهید مطبوعات آزاد “سیروان نالی، شاهو جوانرو، شهیدان ۱ می، شیلان، زیلان په‌پوله، میلیتان جودی و زاگروس مانی” را مبنای پیکارگری، فعالیت و مبارزه تشکیلاتی و شخصیت مطبوعاتی انقلابی قرار داد. استاد و رفیق و روزنامه‌نگار انقلابی که وظیفه‌ی همیشگی خود را در جبهه‌ی خلق می‌دید‌ و وظیفه و‌مسئولیت اصلی‌اش نیز آگاهی‌بخشی خلق در برابر دام‌های حکومت و دولتهای ظالم و فاشیست و دیکتاتوری بود. حامی مظلومان و با قلم و کاغذ و دوربین فیلم‌برداری و ضبط صوتش به صدای خلق و انقلاب و آزادی تبدیل شد.

رفیق کاروان نیز در طول عمر انقلابی خود، زندگی خود را وقف این راه کرد و بی آن‌که برای لحظه‌ای احساس خستگی کند، سعی می‌کرد به شکلی خلاق به فریادی بین صدها هزار فریاد و صدای آزادی تبدیل شود تا صدای انقلاب کوردستان و آزادی زن که پارادایم فکر، فلسفه، سازماندهی اجتماعی رهبر آپو است‌ را به خلقمان در روژهلات کوردستان و ایران انتقال دهد.

رفیق کاروان در خانواده‌ای فداکار، میهن‌دوست و زحمتکش منطقەی هورامان به دنیا آمد و بزرگ شد، با آن عشق و علاقه‌ای که به شهدا و اندیشه‌ی رهبری داشت، به صفوف انقلاب کوردستان و گریلای کوردستان پیوست و با همان عشق  و علاقه و فداکاری کە مانند گنجینەای فرهنگی خلقمان در منطقەی هورامان کە با آن بزرگ شدە بود بە پیکارگر راە حقیقت مبدل گشت و به صفوف مبارزه‌ی گریلایی پیوست. بدون شک در تمامی سطوح مبارزه، پیشگامی کار و مبارزه تشکیلاتی و انجام وظیفه و مسئولیت را بر عهده گرفت.

رفیق کاروان مدت چندین سال در کمیته‌ی مطبوعاتی پژاک به صدای خلقمان بدل شد و فعالیت بزرگی انجام داد و در آموزش و خیلی از امور مبارزات مطبوعات آزاد روژهلات کوردستان و ایران، بعنوان فردی مثال زدنی شناخته می‌شود و به سمبل همیشگی کاروان شهید کاروان و آرام سیروان مبدل شد که برای روشنگری و آگاهی‌بخشی خلقمان و به پیروزی رساندن انقلاب کوردستان و انقلاب ‘ژن، ژیان، ئازادی’ متوقف نخواهد شد و کاروان شهید کاروان، تنها هدفش پیروزی و آزادی خواهد بود. رفیق کاروان فقط یک روزنامه‌نگار نبود بلکه، روزنامه‌نگاری انقلابی بود به همین سبب خستگی‌ناپذیر شب و روز سعی می‌کرد تا صدای زجر و آزارهای خلقمان را به گوش آزادی‌خواهان برساند.

همزمان این وظیفه‌ای که رفیق کاروان با قلم و کاغذ و دوربین انجام می‌داد، رفیق آرام سیروان نیز در مواضع مقاومت زاپ و آواشین و متینا در برابر وحشی‌ترین و بزرگ‌ترین ارتش ناتو یعنی دولت اشغال‌گر ترکیه و گروه‌های تبهکارش، با تفنگ دستشان وحشت در دل دشمنان انداخته بودند که تلاش می‌کردند به کوردستان تجاوز کرده و آن را به اشغال‌ درآورند. رفیق آرام سیروان یک فدایی جبهه‌های جنگ و گریلایی فداکار بود. این فدایی بودن نیز باید به نمادی بین نسل جوان و آزادی‌خواهان ایران تبدیل شود.

به عنوان کمیته‌ی مطبوعاتی پژاک، یکبار دیگر، پیمان و قولمان برای ادامه‌ی راه کاروان شهید کاروان و تمامی شهدای مطبوعات آزاد است که برای دستیابی به اهداف شهید کاروان، به مبارزات آزادی‌خواهانه‌ی خود شتاب بخشیم و تا رسیدن بە پیروزی آرام نگیریم و آن را بە شعار آزادیخواهانه‌ی خود تبدیل کنیم.