به مناسبت سالگرد قتل ژینا امینی زنان در اروپا اعتراضاتی برگزار خواهند کرد

جنبش زنان کوردستان-اروپا (ت‌ژ‌ک-ا‌) از همگان به ویژه زنان خواست تا به مناسبت قتل حکومتی ژینا امینی برای ابراز اعتراض به میادین گام بگذارند و گفت: “ما عرصه‌های فعالیت را با پافشاری و شدت بخشیدن به مبارزه‌ی آزادی پر خواهیم کرد”.

جنبش زنان کوردستان-اروپا (ت‌ژ‌ک-ا‌) اطلاعیه‌ای منتشر کرد و یادآوری کرد که قتل ژینا امینی توسط نیروهای دولتی ایران باعث شد که زنان و تمامی اقشار جامعه وارد یک پروسه‌ی تاریخی مقاومت در برابر حکومت شوند.

در اطلاعیه، در اولین سالگرد قتل ژینا امینی، از زنان به قتل رسیده بر اثر سیاست‌های نابودگرانه‌ی زنان توسط سیستم پدر سالار با احترام و قدردانی تجلیل شد. همچنین به زنانی که مشعل مقاومت را به دست گرفته‌اند درود فرستاده شد.

در اطلاعیه ذکر شده است که در روژهلات کوردستان، زنان جوان گیسوان‌ خود را بلند کردند، دست یکدیگر را گرفتند و روی تابلوی مدرسه جمله‌ای نوشتند ‘برای خواهرم، برای خواهرت، برای خواهر ما’ فرم و روحیه‌ی مبارزه‌ی زنان را مشخص کردند، این نیز نشان دهنده‌ی حقیقت ‘ژن، ژیان، آزادی’ است. روح پارادایم آزادی زنان از واقعیت تاریخی-اجتماعی قدرت می‌گیرد که آینده‌ای آزاد را برای زنان پیرامون انقلاب زنان تضمین می‌کند. در اولین سالگرد آن، در ۱۶ سپتامبر، ما از آن با فلسفه ‘ژن، ژیان، آزادی’ که جهانی شده است استقبال می‌کنیم. زنان در سراسر جهان حول این شعار گرد هم می‌آیند. این نیز جای جوش و خروش و امیدوارکننده است”.

‘عرصه‌های فعالیت را پر خواهیم کرد’

در اطلاعیه از طرف جنبش زنان کوردستان-اروپا (ت‌ژ‌ک-ا‌) از زنان، دوستان، جوانان و خلق در اروپا دعوت شده است، در کارزار ‘همراه با شعار ژن، ژیان، آزادی به سوی انقلاب زنان’ شرکت کنند.

در اطلاعیه‌ی جنبش زنان کوردستان-اروپا (ت‌ژ‌ک-ا‌) ذکر شده است، “ما تصمیم گرفته‌ایم که از طریق هوش و خرد، مقاومت رنگ زنان را آزاد و زیبا باشیم. مصر هستیم که این مبارزه بزرگ را که مُهر خود را در این قرن به جا گذاشته است، به موفقیت برسانیم. همگی باهم بگوییم: ‘برای خواهرم، برای خواهرت، برای خواهر ما’، ما عرصه‌های مبارزه را با عزمی عظیم برای آزادی پر خواهیم کرد”.

برنامه‌ی فعالیت‌ها

براساس اطلاعیه، برنامه‌ی فعالیت‌ها به شرح زیر است:

١٣-٠٩-٢٠٢٣

 آلمان

Karlsruhe

ساعت: ١٧:٠٠

مکان: Kirchplatz ST. Stephan

 

 15.09.2023

 آلمان

کلن

ساعت: ١٨.٠٠

 مکان: Cih: Heumarkt

 

بلژیک؛

 بروکسل

 ساعت: ١٦.٠٠

 مکان: Plas Pulatrt 1000

 

 16.09.2023

 آلمان

هامبورگ

 ساعت: ١٢.٠٠

 مکان: S-Bahn Sternschanze

مونستر

ساعت: ١٤.٠٠

 مکان: Hauptbahnhof

 برلین

 ساعت: ١٧.٠٠

 مکان: Bebelplatz/Rosa Luxemburg Platz

 فرانکفورت

 ساعت: ١٤.٠٠

 مکان: Alte Oper

 کنسولگری ایران

 اشتوتگارت

 ساعت: ١٦.٠٠

 مکان: Rotebühlplatz

سارابروکین

ساعت: ١٤.٠٠

 مکان: Schillerplatz 14

 هانوفر

 ساعت: ١٣.٠٠

 مکان: Ernst August Platz

کیل

ساعت : ۱۲:۳۰

 Ernst August Platz

 درتموند

 ساعت: ١٧.٠٠

 مکان: Platz der deutschen Einheit/Hauptbahnhof

اوریخ‌

ساعت: ١٣.٠٠

 مکان: Rathaus

 

فرایبورگ

 ساعت: ١٤.٠٠

 مکان: Platz der alten Synagoge

 

فرانسه

 پاریس

 ساعت: ۱۹:۰۰

 مکان: La Place de La Bastille

 مارسی

 ساعت: ١٣.٠٠

 مکان: Canebiere

 ستراسبورگ

 ساعت: ١٥.٠٠

 مکان: Place Kleber

 

سویس

 لوزرن‌

 فعالیت اصلی

 ساعت: ١٤.٠٠

 مکان: Helvetiaplatz

 

انگلیس

 لندن

 ساعت: ۱۳:۳۰

 مکان: BBC Broadcasting House

Portland Place, London W1A

 

 اسکاندیناوی

 استکهلم

 ساعت: ١٤.٠٠

 مکان: Norra Bantorget

 اوسلو‌

 ساعت: ١٣.٠٠

 مکان: Christian Frederijs Plass- Mellom/ OsloS-Opera

 

 هلسینکی

 ساعت: ١٤.٠٠

 مکان: Narinkkatori Helsinki

 

 

هلند

آمستردام

 راهپیمایی و تجمع عمومی

 ساعت: ١٣.٣٠

 مکان: Leidseplein