یک گریلا در خاکورک به شهادت رسید
نیروهای مدافع خلق (هپگ) اعلام کردند که گریلا آرگش هورامان در خاکورک به شهادت رسیده است و گفت: «ما شایسته مبارزه وی خواهیم شد و یقینا مبارزهاش را به پیروزی خواهیم رساند.»
نیروهای مدافع خلق (هپگ) اعلام کردند که گریلا آرگش هورامان در خاکورک به شهادت رسیده است و گفت: «ما شایسته مبارزه وی خواهیم شد و یقینا مبارزهاش را به پیروزی خواهیم رساند.»
بیانیه مرکز اطلاعرسانی و مطبوعاتی هپگ به شرح زیر است:
«رفیق آرگش هورامان در روز ۲۲ مارس ۲۰۲۵ در منطقه خاکورک در نتیجه یک حادثه به کاروان شهدا پیوست.
رفیق ما آرگش که از روز اول آشنایی با مبارزه آزادی ما، با روحی فدائیانه مشارکت ورزید و برای اینکه خشم خود علیه دشمن را در عمل نیز نشان بدهد، خود را برای سختترین و دشوارترین عملیاتها پیشنهاد کرد، تمام وظایف و مسئولیتهای خود را با دقت و جدیتی عظیم عملی کرد. رفیقمان آرگش، عشق و علاقه به خلق که یکی از معیارهای اساسی انقلابی بودن آپویی است را بسیار در خود احساس میکرد، برای اینکه قول انتقامجویی از قتلعامهای دشمان علیه خلقمان و مهاجرت اجباری را عملی کند، فداکاریهای بسیاری انجام داده و بسیار رنج کشید. به یُمن این ویژگیهای خود، هم در دل خلقمان و هم در دل رفقای خود به جایگاهی مقدس دست یافته بود. رفیق آرگش به علت عشق و پایبندی بیانتهای خود به طبیعت کوردستان علیه حملات اشغالگرانه به مثابه یک مبارز آپویی میدانست که باید از طبیعت کوردستان حفاظت کند و در این مقاومت تاریخی جای گرفت. در برههای که دشوارترین حملات دشمن انجام میشد، وی فرمانده فدائی ما زیلان (زینب کناجی) را برای خود الگو گرفته بود و به مشارکتی با پایبندی به روحیه فدایی بودن دست یافته بود. بخاطر همین امر نیز در هر زمان علیه حملات دشمن برضد خاکورک آماده بود و با وارد آوردن ضربات مهلک بر دشمن، رنجهای بسیاری کشید.
شهادت نابهنگام رفیقمان آرگش که بسیاری از ویژگیها مثل درستی، سادگی، تواضع، اخلاق پاک و بسیاری از دیگر خصوصیات مقدس آپوئی در شخصیتش نمود یافته بود و در خود آن را نمایندگی میکرد، ما را به مثابه رفقایش بسیار غمگین کرد. ما مبارزه رفیقمان برای انقلاب کوردستان را با پیروزی خواهیم آراست، رنج بسیاری که کشید را نیز با نگرش صیانت و شایسته شدن رنج شهدا، یقینا به پیروزی خواهیم رساند. در همین رابطه ما به خانواده ارجمند رفیقمان آرگش، این مبارز فدائی آپویی، به منطقه میهندوست هورامان و به تمام خلق کوردستان، تسلیت میگوییم.
مشخصات رفیق شهیدمان به شرح زیر است:
نام سازمانی: آرگش هورامان
نام و نام خانوادگی: اقبال اَدوایی
زادگاه: مریوان
نام مادر-پدر: عایشه-محیالدین
زمان و مکان شهادت: ۲۲ مارس ۲۰۲۵/ منطقه خاکورک.»
***
***
***
***