ابراز نگرانی خانواده محمود صالحی از وضعیت سلامتی وی

به گفته سامرند صالحی فرزند این فعال کارگری علی‌رغم انتقال پدر از بخش ویژه به بخش عمومی اما به دلیل نیاز فوری به عمل جراحی در خصوص سلامتی ایشان نگران جدی وجود دارد

خانواده محمود صالحی از وضعیت سلامتی این فعال کارگری اعلام نگرانی کرده‌اند. به گفته سامرند صالحی فرزند این فعال کارگری علی‌رغم انتقال پدر از بخش ویژه به بخش عمومی اما به دلیل نیاز فوری به عمل جراحی در خصوص سلامتی ایشان نگران جدی وجود دارد

 

محمود صالحی، فعال کارگری زندانی که روز ۱۲ آبان ماه به دلیل تشدید بیماری قلبی از زندان سقز به بیمارستان امام خمینی این شهر منتقل شده بود، بعد از پنج روز بستری در بخش مراقبتهای ویژه و قلب به بخش عمومی منتقل شد

 

به نقل از شبکه حقوق بشر کُردستان، سامرند صالحی فرزند این فعال کارگری زندانی اعلام کرد: "پزشکان بیمارستان تشخیص داده‌اند که پدرم نیاز مبرم به بستری شدن در یک بیمارستان مجهز در تبریز یا تهران دارد که مورد عمل جراحی پیس میکر ( باطری قلب) قرار بگیرد و در این خصوص زندان موافقت کرده اما دادگاه سقز فعلا موافقت خود را اعلام نکرده است."

 

روز ششم آبانماه، محمود صالحی، فعال سرشناس کارگری کُرد بعد از انجام عمل دیالیز در بیمارستان امام خمینی شهر سقز هنگام خروج توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به دادگاه این شهر منتقل شد و بعد از ابلاغ کاهش حکم نه سال حبسش به یک سال حبس قطعی، با دستور قاضی اجرای احکام جهت تحمل حبس به زندان سقز منتقل گردید.

انتشار عکسی از این فعال کارگری در حالی که وضعیت سلامتی ایشان وخیم بوده است اما از سوی ماموران زندان با پابند به تخت بیمارستان بسته شده بود، اعتراض گسترده افکار عمومی را در چند روز گذشته به همراه داشته است.

 

محمود صالحی، فعال کارگری و عضو کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل های کارگری و از زندانیان سیاسی سابق دهه‌ی شصت، روز سه شنبه ۸ اردیبهشت ماه سال ۹۴، در آستانه روز جهانی کارگر، توسط نیروهای اداره اطلاعات سنه (سنندج) در منزل شخصی اش بازداشت شد.

 

این فعال کارگری بعد از بازداشت در سقز در حالی که دچار نارسایی کلیوی بوده با دست‌بند، پابند، چشم‌بند و گوش‌بند به بازداشتگاه اداره اطلاعات سنه منتقل شده و در مدت بازداشت به دلیل اتمام داروهایش و بی‌اعتنایی مسئولین بازداشتگاه اداره اطلاعات سنه به وضعیت سلامتی ایشان، وی هر دو کلیه خویش را از دست داد.

 

روز ۶ خردادماه ۹۴ به دلیل وخیم شدن وضعیت سلامتی این فعال کارگری از بازداشتگاه امنیتی به بیمارستانهای بعثت و توحید سنه منتقل شده و بعد از سه روز بستری در بیمارستان توحید مجددا به بازداشتگاه منتقل و در آنجا با تودیع کفالت موقت آزاد شد.

 

این فعال کارگری در شهریورماه سال ۹۴ طی برگزاری دو جلسه دادگاه از سوی شعبه یک دادگاه انقلاب شهر سنه به اتهام تبلیغ علیه نظام ( یک سال و نیم حبس ) و عضویت در جمعیتهای معارض خارج از کشور ( ۷ سال و نیم حبس ) مجموعا به ۹ سال حبس محکوم شد.

 

با اعتراض نامبرده به حکم صادره، پرونده به شعبه چهار دادگاه تجدید نظر استان ارجاع گردید و جلسه دادگاه نیز در روز ۱۶ اسفندماه سال ۹۵ برگزار شد.