تصویر

وعده مقاومت در برابر حملات دولت اشغالگر ترکیه

مردم دِرک بار دیگر بر عهد خود برای دفاع از خاکشان در برابر حملات ارتش اشغالگر ترکیه و تقویت مقاومت، تاکید کردند.

حملات اشغالگری

ارتش اشغالگر ترکیه در ۲۳ اکتبر به مناطق غیرنظامی و زیرساخت‌های منطقه در شمال و شرق سوریه حمله کرد. تا کنون ۱۳۱حمله انجام شده که جان ۵ میلیون نفر را به خطر انداخته است. در نتیجه این حملات، ۱۷ غیرنظامی شهید و ۶۵ نفر زخمی شدند. مردم دِرک به حملات اعتراض کردند و عهد خود را برای دفاع از خاک خود و تقویت مقاومت خود تکرار کردند.

«مردم خود را با فلسفه رهبر آپو سازماندهی می‌کنند»

جیهان علی با یادآوری اینکه حملات به شمال و شرق سوریه در واقع بیش از ۱۲ سال است که ادامه دارد، گفت: «وقتی صحبت از مردم شمال و شرق سوریه می‌شود، نیروهای بین‌المللی سکوت می‌کنند؛ همان نیروهایی که برای فلسطین و لبنان تظاهرات می‌کنند در برابر حملات به شمال و شرق سوریه کوچکترین واکنشی نشان نمی‌دهند. البته این سکوت تاثیری بر مقاومت مردم ندارد. مردم احساس تنهایی نمی‌کنند، برعکس، مقاومت خود را که متکی بر توان خودشان است، تقویت می‌کنند. زخم‌های خودشان را التیام می‌دهند. آنها نمی‌توانند اراده ما را با این حملات بشکنند. هر حمله‌ای اراده ما را بیشتر تقویت می‌کند. این، یک بار دیگر با حملات اخیر ثابت شد. مردم حملات را در میادین شکست دادند. مثل همیشه زنان در این مقاومت پیشقدم شدند. اراده قوی زن، اراده قوی جامعه را ایجاد کرد. دولت اشغالگر ترکیه باید بداند که مردم شمال و شرق سوریه با فلسفه رهبر آپو سازماندهی و مبارزه می‌کنند. بنابراین نمی‌توانند مبارزه و مقاومت ما را در هم شکنند.»

«حملات شکست خوردند»

هوگر صالح به حملات علیه غیرنظامیان اشاره کرد و گفت: «به مناطق زندگی مردم و اماکن ضروری حمله شد؛ خسارات مادی زیادی رخ داد، اما نتوانستند اراده مردم را بشکنند، نتوانستند مردم را مجبور به مهاجرت کنند. بنابراین حمله بار دیگر شکست خورد. از روزی که حملات شروع شد، مردم به میدان آمدند و شعارهای مقاومت سر دادند. دولت ترکیه که اداره خودمدیریتی و خلق را تروریست می‌خواند، خود بزرگترین تروریست است. او با حمله به کودکان، افراد مسن و زنان دست به تروریسم دولتی می‌زند.»

هوگر صالح همچنین در مورد کشورهایی که خود را به عنوان نیروی ضامن معرفی می‌کنند، گفت: «آنهایی که قرار است برای حفظ صلح در سرزمین ما حضور داشته باشند، کجا هستند؟ کجا بودند زمانی که با این حملات جان ۵ میلیون نفر در معرض خطر قرار گرفت؟ نیروهایی که ظاهراً از حقوق بشر محافظت می‌کنند چرا سکوت کرده‌اند؟ برای پایان دادن به این سکوت و ریاکاری از آنها می‌خواهیم به وظایف و مسئولیت‌های خود عمل کنند.»

«از طریق این حملات، جنگ ویژه و روانی انجام می‌دهند»

شادیه محمد هم درباره حملات بی وقفه دولت ترکیه گفت: «این حملات ناقض قوانین بین‌المللی است. تمام زیرساخت‌های منطقه مورد حمله قرار گرفت. مکان‌هایی که هدف قرار گرفتند منبع امرار معاش مردم هستند. با این حملات جنگ ویژه و جنگ روانی صورت می‌گیرد. اما مردم در مقابل این حملات ایستادگی کردند. مردم پاسخی قاطع را به صورت منسجم و متحد به دشمن دادند. نیروهای بین المللی در برابر حملات اشغالگران، اندک واکنشی از خود نشان ندادند. این نیروها باید موضع خود را در برابر حملات اعلام کنند. این سکوت به معنای همکاری آنها با دولت اشغالگر ترکیه است.»