سازمان‌های حقوق بشری خواستار اصلاحات برای زندانیان بیمار شدند

MED TUHAD-FED، TUAY-DER و شعبه آمد OHD، با برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک در مقابل ساختمان دادگستری آمد، به وضعیت زندانیان بیمار و زندانیانی که با وجود اتمام دوره محکومیتشان آزاد نمی‌شوند، توجه نشان دادند.

بسیاری از بستگان زندانیان و نمایندگان سازمان‌های مدنی در این بیانیه شرکت کردند. در این کنش، بنری با نوشته «حفاظت از زندگی، ساختن صلح است» باز شد و خواستار آغاز فوری یک روند اصلاحات مبتنی بر حقوق بشر شدند.

متن بیانیه توسط فرات کوچر اوغلو، دبیر کمیسیون زندان‌های OHD قرائت شد. کوچر اوغلو به ساختار دور از بی‌طرفی و استقلال سازمان پزشکی قانونی اشاره کرد و اظهار داشت که حقوق زندگی زندانیان بیمار به طور سیستماتیک نقض می‌شود.

کوچر اوغلو تصریح کرد که زندانیان بیمار نمی‌توانند درمان شوند، در مراحل تعویق مجازات با بی‌عدالتی مواجه می‌شوند و این امر طبق تصمیمات دادگاه حقوق بشر اروپا به عنوان شکنجه تلقی می‌شود.

در این بیانیه خاطرنشان شد که حداقل ۸۹ زندانی بیمار در آمد و شهرهای اطراف آن وجود دارد و سازمان‌های مدنی و حقوقدانان از سازمان پزشکی قانونی خواستند که از این اقدامات دست بردارد و خواستار بهبود شرایط زندان‌ها شدند.