تصویر

در بیلفِلد آلمان غرفه روشنگری برپا شد

در شهر بیلفلد آلمان با شعار «آزادی برای عبدالله اوجالان، صلح برای کوردستان»، غرفه روشنگری برپا شده و اعلامیه توزیع شد.

در میدان Jahnplatz شهر بیلفلد آلمان، برای آزادی رهبر آپو غرفه روشنگری برپا شد. در این غرفه که از سوی Kurdistan Centrum Bielefeld، NAV-YEK و سازمان چتر مجلس زنان ایزدی (SMJÊ) برپا شد، اعلامیه‌هایی درباره آزادی رهبر آپو توزیع گشت.

نماینده SMJÊ در این غرفه سخنرانی کرد و اظهار داشت: «ما برای آزادی رهبر خلق کورد اینجا حضور داریم. رهبر آپو در ۲۷ فوریه گامی در راستای صلح برداشت. همه جهان حامی این فراخوان هستند، اما دولت ترکیه برای صلح گام بر نمی‌دارد و خواستار صلح نیست. هر روز فرزندان ما را بمباران کرده و به قتل می‌رساند.»

پس از انجام یک دقیقه سکوت برای ادای احترام به یاد شهدای آزادی کوردستان، شعار «زنده‌باد رهبر آپو» سرداده شد.

همچنین کنشگران با قرائت بیانیه‌ای که توجه‌ها را به فراخوان صلح و جامعه دموکراتیک رهبر آپو جلب می‌کرد، اعلام کردند: «از سال ۱۹۹۹ در جزیره امرالی علیه اراده سیاسی خلق کورد یعنی رهبر آپو، انزوای تحمیلی اعمال می‌شود. رهبر آپو خواستار حل مسئله کورد از راه‌های دموکراتیک است.»

پس از قرائت بیانیه، اعلامیه‌ توزیع شد.