مراسم گرامیداشت شهید زیلان و شهید هَلمَت در استکهلم سوئد برگزار شد
در شهر استکهلم سوئد برای شهید زیلان، شهید هلمت و شهدای آزادی کوردستان که در ماه ژوئن به شهادت رسیدهاند، مراسم یادبود برگزار شد.
در شهر استکهلم سوئد برای شهید زیلان، شهید هلمت و شهدای آزادی کوردستان که در ماه ژوئن به شهادت رسیدهاند، مراسم یادبود برگزار شد.
در شهر استکهلم پایتخت سوئد به پیشاهنگی مجلس زنان آمارای استکهلم و حزب حیات آزاد کوردستان (پژاک)-اسکاندیناوی، برای شهید زیلان، شهید هلمت و شهدای آزادی کوردستان که در ماه ژوئن به شهادت رسیدهاند، مراسم یادبود برگزار شد. در جریان مراسم سخنرانی انجام شده، و مستند و موسیقی پخش شد.
مراسم با انجام یک دقیقه سکوت برای ادای احترام به یاد شهدا آغاز گشت. سپس عایشه دیدار به نمایندگی از جنبش زنان کورد اسکاندیناوی سخنرانی کرد و گفت که زیلان نه صرفا نام یک زن، بلکه نماد مقاومت، فداکاری و جستجوی آزادی است. عایشه دیدار، یاد پیروان زیلان، راپَرین آمَد، بِریوان زیلان، لیلا آگری، گولان (فِلیز یَرلیکایا) و سَما یوجه را گرامی داشت.
نامههای شهید زیلان و سما یوجه نیز در این مراسم قرائت شد. سپس حسن جودی درباره مبارزات شهید دیار غریب (هَلمت) و پایبندی وی به رهبر آپو، سخنرانی کرد.
مستندی درباره شهید زیلان، دیار غریب و شهدای ماه ژوئن نمایش داده شد.
مراسم با سرداده شدن شعارهای «شهدا نمیمیرند»، «زندهباد رهبر آپو» و «ژن ژیان آزادی»، پایان یافت.