با برگزاری یک راهپیمایی در شهر کوبانی یاد شهید زیلان گرامی داشته شد
جنبش زنان جوان و جنبش جوانان انقلابی کانتون فرات به مناسبت ۲۹مین سالگرد شهادت شهید زیلان، با در دست گرفتن مشعل راهپیمایی کردند.
جنبش زنان جوان و جنبش جوانان انقلابی کانتون فرات به مناسبت ۲۹مین سالگرد شهادت شهید زیلان، با در دست گرفتن مشعل راهپیمایی کردند.
جنبش زنان جوان و جنبش جوانان انقلابی کانتون فرات به مناسبت ۲۹مین سالگرد شهادت زیلان (زینب کِناجی)، با در دست گرفتن مشعل راهپیمایی کردند. در این راهپیمایی، تصاویر شهید زیلان، رهبر آپو و پرچمهای جنبش زنان جوان و جنبش جوانان انقلابی، برافراشته شد.
راهپیمایی از میدان زن آزاد آغاز شد و تا میدان صلح ادامه داشت. جمعیت در میدان صلح برای ادای احترام به یاد شهدا یک دقیقه سکوت انجام دادند. سپس آواشین مِستو، رئيس مشترک شورای جوانان و ورزش کانتون فرات، سخنرانی کرد و گفت: «شهید زیلان به عنوان یک زن جوان در جنبش آزادی کوردستان به پیشاهنگ و ایزدبانو مبدل شد. ما از مبارزه و مقاومت شهید زیلان نیرو میگیریم.»
تجمع با سرداده شدن شعارهای «شهدا نمیمیرند» و «زندهباد رهبر آپو»، پایان یافت.