تصویر

در نوروز اکستر و ادینبرو پیام گسترش مبارزه داده شد

صدها تن از کوردستانیان در شهرهای اکستر بریتانیا و ادینبروی اسکاتلند با شعار «جامعه دموکراتیک را خواهیم ساخت» گردهم آمده و نوروز را جشن گرفتند.

کوردستانیان ساکن بریتانیا به مناسبت نوروز جشنی برپا کردند. این جشن از سوی کمون کورد Devon-Exeter در مرکز Exeter Phoenix و  با شعار «به رهبری درود می‌فرستیم، جامعه دموکراتیک را ایجاد می‌کنیم»، برگزار شد.

مراسم با حضور تعداد زیادی از کوردستانیان و پس از انجام یک دقیقه سکوت جهت ادای احترام به یاد شهدای آزادی کوردستان آغاز شد. پرچم‌های یگان‌های مدافع خلق (ی‌پ‌گ)، یگان‌های مدافع زنان (ی‌پ‌ژ)، کنفدرالیسم جوامع کوردستان (ک‌ج‌ک) و پرچم‌های کوردستان  و تصاویر رهبر آپو و مظلوم دوغان در محل برگزاری مراسم نصب شده بود. حضار شعارهای «زنده‌باد رهبر آپو»، «بدون رهبری زندگی میسر نیست» و «ژن ژیان آزادی» سردادند.

روبین سَرحدی به نمایندگی از جامعه کورد اکستر سخنرانی کرد و به فراخوان «صلح و جامعه دموکراتیک» ۲۷ فوریه رهبر آپو درود فرستاد.

مایکل گورنی به نمایندگی از شبکه همبستگی با فلسطین سخنرانی کرده و به ابعاد مقاومت در مبارزات فلسطین و کوردها اشاره کرد.

در ادامه مراسم گروه رقص کودکان هنرنمایی کردند و سپس نمایشی در رابطه با مبارزات کوردها در برابر ضحاک اجرا شد. پس از برافروخته شدن آتش نوروز، نمایشگاه فولکلور برگزار شد.

در پایان با اجرای هنرمندان مَروان شان، مَموزان و سَیدا پَرینچَک، رقص و پایکوبی انجام شده و شعار «زنده‌باد رهبر آپو» سرداده شد.

برگزاری جشن پرشور نوروز در اسکاتلند

در مرکز جامعه دموکراتیک کورد در ادینبروی پایتخت اسکاتلند نیز با حضور صدها تن از کوردستانیان، انترناسیونالیست‌ها و سیاستمداران اسکاتلندی، مراسم نوروز برگزار شد.

تصاویر بزرگ شهدای نوروز، در کنار پرچم‌های ی‌پ‌گ، ی‌پ‌ژ، حزب کارگران کوردستان (پ‌ک‌ک) و ک‌ج‌ک در میدان برگزاری مراسم نصب شده بود و شعارهای «زنده‌باد رهبر آپو»، «بدون رهبری زندگی میسر نیست» و «زنده‌باد روژاوا» سرداده شد.

مراسم با انجام یک دقیقه سکوت جهت ادای احترام به یاد شهدا آغاز شد. شورش کوردی و درسیم آمد، رؤسای مشترک مرکز جامعه دموکراتیک کورد سخنرانی آغازین مراسم را انجام دادند و ضمن درود فرستادن به فراخوان تاریخی رهبر آپو، نوروز را شعله بی‌پایان مقاومت و آزادی خواندند.

حسین کاراسو به نمایندگی از حزب کمونیست مارکسیست-لنینیست (م‌ل‌ک‌پ) سخنرانی کرد و با اشاره به حمایت گسترده جنبش انقلابی کوردستان و ترکیه از فراخوان رهبر آپو، ایجاد جامعه دموکراتیک را وظیفه تمامی نیروهای انقلابی و دموکراتیک ترکیه دانست.

عثمان بایدَمیر: باید مبارزه را گسترش دهیم

سیاستمدار عثمان بایدمیر نیز در این مراسم سخنرانی کرد و در رابطه با فراخوان رهبر آپو گفت: «پس از این فراخوان، برای تشکیل کنگره و تحقق صلح، باید تمامی فرصت‌های امنیتی فراهم گردد.»

پس از پایان سخنرانی‌ها رقص و پایکوبی انجام شد و مراسم با اجرای هنرمندان و برافروخته شدن آتش نوروز از سوی جنبش جوانان انقلابی ادینبرو، پایان یافت.