تصویر

در شهر منچستر یاد شهدای ۹ می گرامی داشته شد

کوردستانیانی که به پیشاهنگی حزب حیات آزاد کوردستان (پژاک) گردهم آمده بودند، یاد زندانیان سیاسی کوردی را که روز ۹ می ۲۰۱۰ از سوی دولت ایران اعدام شدند، گرامی داشتند.

کوردستانیانی که در شهر منچستر انگلیس گردهم آمده بودند، با انجام تجمع گسترده‌ای یاد فرزاد کمانگر، شیرین علم‌هولی، علی حیدریان و فرهاد وکیلی را گرامی داشتند که روز ۹ می ۲۰۱۰ از سوی دولت ایران اعدام شدند.

مراسم یادبود در پر‌‌ازدحام‌‌‌‌ترین میدان این شهر و پس از انجام یک دقیقه سکوت برای ادای احترام به یاد شهدای آزادی کوردستان آغاز شد. همچنین در طول مراسم بارها شعارهای «شهدا نمی‌میرند»، «ژن ژیان آزادی» و «اعدام را متوقف کنید» سرداده شد. تصاویر زندانیان سیاسی کوردی که از سوی دولت ایران اعدام شده‌اند، در کنار پرچم‌های پژاک و تصاویر رهبر آپو در دستان تجمع‌کنندگان به چشم می‌خورد.

زردشت هورامانی و شاخَوان به نمایندگی از پژاک، و همچنین مِزگین نَمِر به نمایندگی از مجلس خلق کورد، در این مراسم سخنرانی کردند.

در این سخنرانی‌ها به دوازدهمین کنگره حزب کارگران کوردستان (پ‌ک‌ک) درود فرستاده شده و اعلام شد: «این نه پایان، بلکه نوعی سرآغاز است. انکار در هم شکسته شد، اکنون ما با روحیه دوازدهمین کنگره که بر اساس پارادایم رهبر آپو برگزار شد، به سمت آزادی حرکت خواهیم کرد.»

راه آنان را ادامه خواهیم داد

در بخش دیگری از سخنرانی‌ها اعلام شد که پژاک ۱۵مین سالگرد اعدام فرزاد کمانگر، شیرین علم‌هولی، علی حیدریان و فرهاد وکیلی را با احترام و امتنان گرامی می‌دارد. همچنین سخنرانان افزودند: «این شهدا روشنی‌بخش راه مبارزه تمامی کسانی هستند که در جستجوی آزادی بوده و به دموکراسی باور دارند.»

در ادامه سخنرانی‌ها با اشاره به جایگاه ماه می از منظر جنبش آزادی کورد، اعلام شد: «امروز وارثان راستین این مبارزات، قهرمانانی نظیر حقی قرار، محمد کاراسونگور، ابراهیم بیلگین، خلیل چاوگون و مِزگین (غربت آیدین) می‌باشند. رفقای گرامی ما برای آزادی خلق کورد و دیگر خلق‌های فرودست در ایران مبارزه کرده و این میراث شرافتمندانه را تداوم بخشیدند.»

در پایان اعلام شد:‌«ما باری دیگر یاد شهدای ۹ می را گرامی داشته و قول می‌دهیم که تا زمان آزادی تمام مردم به راه آنان ادامه خواهیم داد.»

پس از پایان سخنرانی‌ها، اعلامیه توزیع شد و با تشویق و سرداده شدن شعار نسبت به احکام اعدام اعتراض صورت گرفت.