در ۹ ژانویه ۲۰۱۳، سکینه جانسز (سارا)، از بنیانگذاران پکک، فیدان دوغان (روژبین)، نماینده کنگره ملی کوردستان (کنک) در پاریس، و لیلا شایلمز (روناهی)، عضو جنبش جوانان کورد، در نتیجه حملهای که توسط دولت ترکیه برنامهریزی شده بود، به قتل رسیدند.
تقریباً ۱۰ سال بعد، در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۲، در یک حمله تروریستی دیگر که باز هم در پاریس رخ داد، سه کنشگر کورد دیگر به شهادت رسیدند. در میان شهدا، اوین گویی، عضو شورای اجرایی کجک نیز حضور داشت. اوین گویی در روژاوا علیه تبهکاران داعش جنگیده بود. در این قتلعام دوم که در مقابل مرکز فرهنگی کورد رخ داد، میهندوست عبدالرحمن قزل و هنرمند میر پرور نیز به شهادت رسیدند.
جدک-فرانسه با اشاره به اینکه طراحان این قتلعام هرگز مورد بازجویی قرار نگرفتهاند، واکنش نشان داد: «زیرا تحقیقات پرونده به دلیل عنوان 'محرمانه دولتی' که توسط مقامات فرانسوی اعمال میشود و از افشای اطلاعات در اختیار سرویسهای اطلاعاتی خودداری میکنند، متوقف شده است.»
در ادامه این بیانیه آمده است: «در قتلعام دوم، علیرغم اینکه اظهارات قاتل، ویلیام مالت، به وضوح انگیزههای تروریستی او را در پشت این اقدام که عمداً انجمن ما به عنوان نماینده مردم کورد را هدف قرار داده بود، نشان میدهد، هنوز ماهیت تروریستی حمله مشخص نشده است. علیرغم درخواستهای مکرر طرفین غیرنظامی، بازرسان همچنان سرویسهای اطلاعاتی فرانسه را در مورد ارتباط احتمالی ضارب با سرویسهای خارجی بازجویی نکردهاند.
۱۲ سال پس از قتلعام سال ۲۰۱۳، حس مصونیت از مجازات بیش از هر زمان دیگری همچنان حاکم است. فرانسه با امتناع از لغو عنوان 'محرمانه دولتی' منجر به انکار عدالت میشود و به مصونیت از مجازات یک جنایت سیاسی و تروریستی که برای بار دوم عاملان را به انجام این اقدام تشویق میکند، ادامه میدهد.
فرانسه باید عنوان 'محرمانه دولتی' را لغو کند و هر آنچه را که برای حل قتلعام انجام شده در ۹ ژانویه لازم است، انجام دهد. سیستم قضایی فرانسه باید ماهیت تروریستی حمله ۲۳ دسامبر ۲۰۲۲ را بپذیرد تا کسانی که این دستور را صادر کردهاند، محاکمه و محکوم شوند.»
جدک-فرانسه از همه دعوت کرد، «برای مطالبه عدالت و تأیید مجدد حاکمیت قانون، در راهپیمایی 'حقیقت و عدالت' که روز شنبه ۱۱ ژانویه ساعت ۱۰:۰۰ از Gare du Nord آغاز میشود، شرکت کنند.»