تصویر

هفتمین کنگره فدراسیون جوامع دموکراتیک کوردستان برگزار شد

فدراسیون جوامع دموکراتیک کوردستان (FCDK-KAWA)، هفتمین کنگره عادی خود را برگزار کرد. محمد چوپان و کریمه بارچین به عنوان رؤسای مشترک این فدراسیون انتخاب شدند.

فدراسیون جوامع دموکراتیک کوردستان (FCDK-KAWA) که در ایالت هِسِن آلمان مشغول به سازماندهی است، هفتمین کنگره عادی خود را برگزار کرد. کنگره با مشارکت نمایندگانی از دارمشتات، هانائو، فرانکفورت، اوفِنباخ، مانهایم، بِنسهایم، گیسن، لیمبورگ ماینز و روسِلسهایم، در مرکز جامعه دموکراتیک کورد دارمشتات برگزار شد.

در محل برگزاری کنگره برای عضو هیئت امرالی حزب برابری و دموکراسی خلق‌ها (دم پارتی) و معاون رئيس پارلمان ترکیه سِری ثریا اوندَر که دیروز جان خود را از دست داد، یادبود برگزار شد. بر روی میز یادبود تصاویر اوندر نصب شده و شمع روشن شد.

کنگره با انجام یک دقیقه سکوت جهت ادای احترام به یاد شهدا آغاز شد. عثمان کاپان سخنرانی افتتاحیه کنگره را انجام داد. عثمان کاپان اعلام کرد که درگذشت سری ثریا اوندر برای افرادی که در حسرت صلح و دموکراسی هستند، ضایعه بزرگی است.

سپس کنگره با انتخاب دیوان ریاست آغاز شد. ذَکیه نورحق، عضو جنبش زنان کورد در اروپا (ت‌ژ‌ک-اروپا)، سخنرانی کرد و ضمن اشاره به اهمیت برگزاری کنگره، گفت که آنان با روحیه بسیج عمومی از روند حمایت کرده و برای آزادی جسمانی رهبر آپو فعالیت خواهند کرد.

کَرَم گوک، رئیس مشترک کنفدراسیون مراکز جامعه دموکراتیک کورد در آلمان (KON-MED) نیز در سخنرانی خود یاد سری ثریا اوندر و شهدای ماه می را گرامی داشت.

در جریان کنگره کار و فعالیت‌های FCDK-KAWA در یک سال اخیر بررسی شد.

با رأی اعضای فدراسیون، تصمیماتی به شرح زیر اتخاذ شد:

۱-آزادی جسمانی رهبر آپو به عنوان محور فعالیت‌های این فدراسیون تعیین شده و بر تداوم مبارزه تا زمان تحقق آزادی جسمانی رهبر آپو تاکید شد.

۲-تمامی مجالس و کمون‌ها بر اساس پارادایم دموکراتیک، اکولوژیک و مبتنی بر آزادی زنان ارائه شده از جانب رهبر آپو در عرصه‌های زندگی فعالیت خواهند کرد.

۳-FCDK-KAWA در شهرهایی که مجلس، کمون و یا دیگر زیرمجموعه‌های فدراسیون آنجا حضور دارند، در زمینه معرفی پارادایم رهبر آپو پیشاهنگی خواهد کرد.

۴-مبارزه علیه قتل‌عام زنان و فعالیت‌ بر اساس طرح‌های اتحادیه زنان کورد (ی‌ژ‌ک).

۵-تمرکز بر فعالیت‌های کمون‌ها، پیگیری رسمیت یافتن نهادها و کسب جایگاه حقوقی و گسترش اعضا.

۶-حمایت از فعالیت‌های توسعه زبان، ادبیات و تاریخ کورد.

۷-تقویت فعالیت‌های آموزشی و برگزاری دو دوره آموزشی در چارچوب فدراسیون.

۸-حمایت از باشگاه‌های ورزشی زیرمجموعه فدراسیون و ترغیب جوانان و کودکان به ورزش و تقویت نمایندگی جوانان.

۹-حمایت از مبارزات در راستای کسب آزادی و موقعیت خلق کورد در روژاوا و حمایت از فعالیت های آنان در اروپا.

۱۰-حمایت از مبارزات خلق کورد در روژهلات کوردستان و افشای اقدامات دولت ایران به ویژه احکام  اعدام.

۱۱-حمایت از مبارزات جامعه ایزدی در شنگال بر اساس خودمدیریتی دموکراتیک و حق تعیین سرنوشت.

۱۲-پیشبرد فعالیت‌های فدراسیون و مجالس بر اساس پروژه‌ها و ایجاد کمیسیونی به منظور پیشبرد این پروژه‌ها.

محمد چوپان و کریمه بارچین به عنوان رؤسای مشترک FCDK-KAWA انتخاب شدند. همچنین ۹ عضو شورای اجرایی نیز در این کنگره برگزیده شدند.

این کنگره با سرداده شدن شعارهای «زنده‌باد رهبر آپو» و «شهدا نمی‌میرند»، پایان یافت.