کنش در میلان: آزادی برای رهبر آپو!
در شهر میلان ایتالیا کنشی با شعار «زمان امید» برگزار شد و خواستار آزادی رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان شد.
در شهر میلان ایتالیا کنشی با شعار «زمان امید» برگزار شد و خواستار آزادی رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان شد.
برای آزادی رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان و زندانیان سیاسی و همچنین برای درخواست جایگاه سیاسی برای کوردستان، از تابستان ۲۰۲۲ در شهرهای مختلف ایتالیا با شعار «زمان امید» کنشهایی برگزار میشود. در همین راستا پنل و کنسرتی در شهر میلان ایتالیا برگزار شد. یک روز از جشنواره حزب کمونیست بازسازی ایتالیا در سال جاری به رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان و کوردستان اختصاص داشت. این مراسم توسط دفتر انفورماسیون کوردستان ایتالیا و رته کوردستان ایتالیا در پارک دله کاسین دی کیزا روسا سازماندهی شد و محوطه رویداد با تصاویر رهبر عبدالله اوجالان و پرچمهای پکک تزئین شد.
همچنین بنرهای «آزادی برای عبدالله اوجالان، راه حل سیاسی برای مسئله کورد» و «از کوردستان صیانت میکنیم» به زبان ایتالیایی نصب شد. در غرفهها هم کتابهای رهبر عبدالله اوجالان به زبانهای مختلف توزیع شد.
این مراسم با پنلی درباره اهمیت اندیشههای رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان، انزوای اجباری در امرالی و وضعیت روزانه کوردستان آغاز شد. در این پنل که توسط روزنامهنگار آلسیا مانزی مدیریت شد، روبرتو ماپلی رئیس انتشارات پونتو روسو که کتابهای عبدالله اوجالان را به ایتالیایی ترجمه کرد، ماسیمیلیانو دی کونکا رئیس کل فدراسیون کارگران آموزش منطقه لمباردی، میشلا آرریکاله عضو مرکز تحقیق و توسعه مدافع دموکراسی و یلماز اورکان نماینده سابق دفتر انفورماسیون کوردستان در ایتالیا به عنوان سخنران شرکت کردند.
ماپلی: عبدالله اوجالان خواستار راه حل است
روبرتو ماپلی ابتدا سخنرانی کرد و به اهمیت اندیشههای رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان برای این دوران اشاره کرد. ماپلی اعلام کرد که اوجالان یکی از فیلسوفان مهم این عصر است و با انقلابی ایتالیایی آنتونیو گرامشی و نلسون ماندلا هم سطح است.
ماپلی با بیان اینکه اوجالان ظرفیت بالایی برای حل واقعی مشکلات دارد، گفت: «با پارادایم کنفدرالیسم دموکراتیک، او فرصت زندگی مشترک برای همه عقاید و گروههای مختلف را فراهم میکند.»
دی کونکا: ما باید اهمیت افکار عبدالله اوجالان را درک کنیم
ماسیمیلیانو دی کونکا هم اهمیت پارادایم کنفدرالیسم دموکراتیک را بیان کرد و خاطرنشان کرد که نیروهای چپ و سوسیالیست در اروپا نمیتوانند راه حل و بدیلی برای بحران کنونی ایجاد کنند. دی کونکا گفت: «از آنجایی که اندیشههای عبدالله اوجالان بر مزوپوتامیا تکیه دارد، ما اینجا با مشکل عدم پذیرش مواجه هستیم، اما باید این مشکل را حل کنیم و اهمیت ایدههای عبدالله اوجالان را درک کنیم.»
ماسیمیلیانو دی کونکا در ادامه سخنان خود به انزوای رهبر خلق کورد عبدالله اوجالان اشاره کرد و گفت: «اروپا و نهادهایش ارزشهای خود را از دست دادهاند، اروپا و نهادهایش در برابر این بیعدالتی سکوت کردهاند، ما هرگز نباید این بیعدالتی را بپذیریم.»
وکیل آرریکاله: در امرالی نقض حقوق بزرگی وجود دارد که نمونه ندارد
میشلا آرریکاله وکیل دادگستری نیز درباره انزوا و رژیم اردوغان صحبت کرد و گفت: «رژیم اردوغان موجودیت خود را بر دشمنی با کوردها اداره میکند. مرکز جنگ علیه خلق کورد، زندان امرالی است.»
میشلا آرریکاله با یادآوری اینکه ۴۲ ماه است از عبدالله اوجالان خبری دریافت نشده است، گفت: «بیعدالتی وجود دارد که در دنیا نمونه دیگری ندارد، همه قوانین بینالمللی در امرالی زیر پا گذاشته شده است. متاسفانه کشورهای اروپایی، شورای اروپا و کمیته پیشگیری از شکنجه شورای اروپا در برابر این بیعدالتی سکوت کرده است.»
آرریکاله به کمپین آزادی عبدالله اوجالان اشاره کرد و گفت: «ما به اندیشه و آزادی عبدالله اوجالان نیاز داریم، باید برای شکستن این انزوا دست به دست هم دهیم.»
اورکان: ما میتوانیم سرکوب را متوقف کنیم
یلماز اورکان هم به جنگ نسلکشی که دولت ترکیه در روژاوا و باشور کوردستان به راه انداخته است، اشاره کرد و از سکوت نیروهای بینالمللی انتقاد کرد.
اورکان از جنایت علیه بشریت در این جنگ خبر داد و گفت: «دولت ترکیه تبهکاران داعش را برای مبارزه با پکک وارد منطقه میکند.»
اورکان اهمیت حمایتهای بین المللی در برابر جنگ و انزوا را یادآور شد و گفت: «با هم میتوانیم از این حملات اشغالگرانه جلوگیری کرده و درهای امرالی را باز کنیم.»
کنسرت آزادی برای عبدالله اوجالان
پس از پنل، مراسم تا پاسی از شب با اجرای کنسرت با حضور هنرمند کورد کاوه اورمیه و هنرمند ایتالیایی اسالتی فرونتالی ادامه یافت. قبل از آهنگهای هنرمند اسالتی فرونتالی، جوانان شعار «آپو آزاد شود» را سر دادند.