تصویر

کوردها و دوستانشان در گراتس نوروز را جشن گرفتند

کوردستانی‌های ساکن ایالت اشتایرمارک اتریش و دوستانشان در ۳۰ مارس با گردهمایی در سالن AK SAAL در شهر گراتس، نوروز را با شور و شوق فراوان جشن گرفتند.

جشن با یک دقیقه سکوت به یاد شهدای آزادی کوردستان آغاز شد.

پرچم‌های کوردستان و پوسترهای رهبر آپو در سالن نصب شد. شرکت‌کنندگان در جشن با سر دادن مکرر شعار «زنده باد رهبر آپو» شور و شوق را افزایش دادند.

در این مراسم، سیاستمدار فیصل ساری یلدز، نمایندگان KPÖ گراتس و مقامات دم-کورد سخنرانی کردند. در سخنرانی‌ها، ضمن تبریک نوروز رهبر آپو و مردم کورد، تاکید شد که مردم کورد در نوروز ۲۰۲۵ به دلیل روندی که رهبر آپو آغاز کرده است، با روحیه مقاومت در سراسر کوردستان به پا خاسته‌اند.

در سخنرانی‌ها، بر اهمیت تاریخی نوروز برای مردم کورد تاکید شد و به یاد تمام شهدای آزادی کوردستان، به ویژه شهدای نوروز ادای احترام شد.

همچنین، با شعار «ژن، ژیان، آزادی»، به پارادایم ملت دموکراتیک که با پیشگامی زنان در خاورمیانه در حال توسعه است، توجه شد و گفته شد که باید به فراخوان رهبر آپو گوش فرا داد.

هنرمندان گروه دَم، نارین‌خان و هوزان دیار با اجراهای خود در طول شب به این مراسم رنگ بخشیدند. جشن با رقص‌های دسته‌جمعی همراه با موسیقی تا ساعات پایانی شب ادامه یافت.