در ناحیه درانسی شهر پاریس پایتخت فرانسه برای انقلابی انترناسیونالیست تیژدا زاگرس (کِلی فریگانگ) که شهادت وی اخیرا اعلام شده است، مراسم یادبود برگزار شد.
مراسم به پیشاهنگی مجلس زنان زین در ساختمان جمعیت فرهنگ دموکراتیک کورد شهر درانسی برگزار شد.
این مراسم با انجام یک دقیقه سکوت برای ادای احترام به یاد شهدای آزادی کوردستان در شخص تیژدا زاگرس، آغاز شد. جلیل آکدوغان به نمایندگی از جمعیت خانوادههای شهدا (KOMAW)، سخنرانی کرد.
آکدوغان با اشاره به شرایط شکلگیری جنبش آزادی کوردستان، تاکید کرد که مبارزات آزادی کوردستان با مبارزات شهدا ایجاد شده است.
سپس نماینده جنبش زنان کورد در فرانسه (تژک-فرانسه)، سخنرانی کرد. وی ضمن اشاره به وجهه انترناسیونالیست جنبش آزادی کورد، اعلام کرد که به ویژه زنان از پارادایم جامعه دموکراتیک، اکولوژیک و مبتنی بر آزادی زنان که از سوی رهبر آپو ارائه شده است، حمایت کردند.
نماینده تژک-فرانسه درباره زندگی و مبارزات شهید تیژدا زاگرس نیز صحبت کرد.
فصیح سَرحَد به نمایندگی از مرکز جامعه دموکراتیک کورد (DKTM) سخنرانی کرد و گفت: «رهبر آپو، پکک را 'حزب شهدا' نامید. این تعریف بسیار مهمی است. رهبر آپو برای پایبندی به شهدا همواره مبارزه را گسترش داد. پس از شهادت حقی کارَر، مظلوم دوغان، کمال پیر، محمد خیری دورموش و ماهسوم کورکماز، گامهای بزرگی برداشته شد و مبارزه بیشتر گسترش یافت. لازمه پایبندی به شهدا، اصرار بر خط مشی پیروزی است.
رهبر آپو در ۲۷ فوریه با انتشار فراخوان صلح و جامعه دموکراتیک یک روند جدید را آغاز کرد. باید این روند را به خوبی درک کنیم. این روند مبتنی بر تغییر و تحول است. ما در روند ایجاد جامعه سوسیالیست در مقابل جامعه سرمایهداری به سر میبریم. ما با ایجاد جامعه سوسیالیست، پایبندی خود به رهبر آپو و شهدا را اعلام خواهیم کرد. باید این مسئولیت تاریخی را درک کرده و برای پیروزی روند کار کنیم.»
مراسم با سرداده شدن شعارهای «شهدا نمیمیرند» و «زندهباد رهبر آپو»، پایان یافت.