در شهر هامبورگ آلمان، برای سکینه جانسِز، فیدان دوغان، لیلا شایلَمَز که ۹ ژانویه ۲۰۱۳ در پاریس به شهادت رسیدند، همچنین برای اَوین گوئی، عبدالرحمان قِزِل و میرپَروَر که روز ۲۳ دسامبر ۲۰۲۲ در شهر پاریس به شهادت رسیدند، مراسم یادبود برگزار شد.
گوشهای از محل برگزاری مراسم در سالن مرکز جامعه دموکراتیک کورد هامبورگ (DKTM)، با تصاویر شهدا و شمع تزئین شده بود.
این مراسم یادبود که از سوی مجلس زنان روژبین و کمیته خانوادههای شهدای مرکز جامعه دموکراتیک کورد هامبورگ برگزار شد، با انجام یک دقیقه سکوت برای ادای احترام به یاد شهدای آزادی کوردستان، آغاز گشت.
چنگیز اونات، نماینده نهاد خانوادههای شهدا (KOMAW)، در جریان مراسم سخنرانی کرد. اونات اعلام کرد که هر فرد انقلابی که به قتل میرسد، وظیفهای سنگین بر دوش ما قرار میگیرد و گفت: «ما باید نه صرفا در روزهای یادبود آنان، بلکه در تمام لحظات زندگی خود از شهدا و مبارزات آنان صیانت کنیم.» اونات، افراد شرکت کننده در مراسم را به حضور در راهپیمایی مرکزی در پاریس فراخواند.
سیاستمدار سَلما ایرماک، اعلام کرد که سکینه جانسز، به این دلیل که زنی مقاومتگر بود و به خاطر افکار سیاسیاش هدف حمله قرار گرفت. وی در ادامه سخنانش گفت: «سکینه جانسِز به عنوان یک زن شرافتمند و مقاومتگر درسیمی، در مبارزات جای گرفت. در تاسیس پکک زحمت بسیار زیادی کشید. ما همواره از مقاومت وی در حیرت بودیم. برای زنان کورد به سمبل آزادی تبدیل شد. در عین حال، رفیق رهبر آپو بود. گلولههای شلیک شده به طرف وی، به سمت تمامی زنان شلیک شد.»
سلما ایرماک در رابطه با تحولات اخیر نیز اظهار داشت: «ما به عنوان خلق، حامی رهبر آپو و جنبش خویش هستیم.»
آیتَن دورموش، خواهر محمد خیری دورموش، مقاومتگر عظیم ۱۴ جولای، اعلام کرد که سکینه جانسز یک زن کورد گرانقدر و قهرمان است. دورموش خاطر نشان کرد که وی از دوران کودکی خود سرگشته مبارز سکینه جانسز بود و گفت: «ما به عنوان مادران کورد، همواره طرفدار صلح هستیم. من بر این عقیدهام که آزادی از هر زمانی نزدیکتر است.»
در این مراسم، مستندی درباره زندگی و مبارزات اَوین گوئی نمایش داده شد.