تصویر

راهپیمایی طولانی وارد هفدهمین روز شد: در شهر لیل زنجیره آزادی ایجاد شد

کنشگران راهپیمایی طولانی در هفدهمین روز از کنش خود، «زنجیره آزادی» تشکیل داده و اعلام کردند که آنان در گام نخست تاحدودی انزوای تحمیلی را درهم شکسته و در مرحله دوم آزادی جسمانی رهبر آپو را محقق خواهند ساخت.

راهپیمایی طولانی که از ۲۱ ژانویه در شهر لوریان فرانسه در چارچوب کارزار «آزادی برای عبدالله اوجالان، راه‌حل سیاسی برای مسئله کورد» آغاز شده است، در هفدهمین روز خود در شهر لیل فرانسه با شور و اشتیاق فراوان ادامه دارد.

کنشگران در میدان Republique شهر لیل، همراه با کوردستانیان و دوستان آنان گردهم آمده، اعلامیه توزیع کرده و بیانیه دادند.

کنشگران در بیانیه خود به اهداف این کنش و این مرحله از کارزار اشاره کرده و اعلام کردند : «ما اعلام کرده بودیم که در مرحله نخست از کارزار، انزوای تحمیلی را درهم می‌شکنیم و تا حدودی نیز انزوای تحمیلی را درهم شکستیم. همچنین اعلام کرده بودیم که در مرحله دوم کارزار، آزادی جسمانی رهبری خود را محقق خواهیم کرد. ما کنش خود را با این شعار آغاز کردیم. ما اینجا برای رهبری خود زنجیره آزادی ایجاد کردیم. ما اعتقاد داریم که در آینده‌ای نزدیک رهبری ما به صورت جسمانی آزاد خواهد شد. ما همه از نزدیک این روند را دنبال می‌کنیم. حضور شما به ما روحیه‌ای عظیم بخشید. کنش ما روز ۱۵ فوریه در شهر استراسبورگ پایان خواهد یافت. ۱۵ فوریه رهبری ما بیانیه‌ای تاریخی خواهد داد. ما همه شما را به حضور در کنشی که روز ۱۵ فوریه در استراسبورگ انجام خواهد شد، فرا می‌خوانیم.»

کنشگران پس از تشکیل زنجیره آزادی، سردادن شعار و انجام رقص و پایکوبی، راهپیمایی خود را از سر گرفتند.