900 نفر امروز از طریق مرز وارد غرب کردستان شدند

900 نفر امروز از طریق مرز وارد غرب کردستان شدند

مدیریت دروازه مرزی «سمالکا» اعلام کرد که 900 نفر از مرز عبور کرده و وارد غرب کردستان شده‌اند. همچنین این افراد وضعیت بد خود در مرز را بازگو کردند.

مدیریت دروازه مرزی «سمالکا» به خبرگزاری هاوار گفت که بیش از 900 شهروند اهل غرب کردستان و سوریه از اقلیم کردستان وارد غرب کردستان شده‌اند. آنها با استفاده از قایع از رودخانه دجله عبور کرده‌اند.

همان منبع اعلام کرد که هنوز دروازه مرزی باز نشده و شهروندان با استفاده از قایق از رودخانه دجله می‌گذرند. همچنین افزود که اسامی افراد ثبت شده و گفت که اقلیم کردستان اجازه نمی‌دهد که هیچ فردی از مرز عبور کند و افرادی که دارای پاسپورت اروپایی هستند را آزاد نمی‌کنند.

مدیریت سمالکا همچنین گفت که هم‌اکنون بیش از 1000 شهروند در جنوب کردستان بسر می‌برند و منتظر بازشدن مرزها هستند, اما هنوز دروازه‌های مرزی از سوی حکومت اقلیم باز نشده.

شهروندانی که از مرز عبور کرده‌اندع به خبرگزاری هاوار گفته‌اند:«پیشمرگه‌ها از الفاظ ناشایست علیه ما استفاده می‌کردند». برخی شاهدان عینی هم گفته‌اند که میان شهروندان و پیشمرگه‌ها در دروازه مرزی درگیری روی داده , زیرا پیشمرگه‌ها به آنها گفته‌اند که طرفدار رژیم اسد هستند. آن شهروندان گفتند که از سوی پیشمرگه‌ها مورد ضرب‌و شتم قرار گرفته‌اند.

آنها همچنین به خبرگزاری هاوار گفته‌اند که پیشمرگه‌ها اسامی آنها را ثبت کرده و گفته‌اند که دیگر هیچگاه به جنوب کردستان بازنگردند.