آتش‌سوزی در جنگل‌های درسیم بعد از بمباران‌های ارتش ترک

آتش‌سوزی در جنگل‌های درسیم بعد از بمباران‌های ارتش ترک

در منطقه پلور از توابع استان درسیم آتش‌سوزیی که سه روز قبل در نتیجه بمباران ارتش ترک آغاز شده بود کماکان ادامه دارد. در اینباره بیان شده است که این منطقه جنگلی برای دومین بار است که توسط هلیکوپترها بمباران شده و آتش‌سوزی روی می‌دهد.

هلیکوپترهای ارتش ترک 3 روز قبل مناطق کوهستانی پلور از توابع استان درسیم را بمباران کردند. بعد از این بمباران در منطقه آتش‌سوزی روی داد و این آتش سوزی به مدت 3 روز است که تداوم دارد. در اینباره بیان شده است که هلیکوپترها این مناطق را بار دیگر بمباران کرده و آتش سوزی در این مناطق را هرچه بیشتر گسترش داده‌اند. در اینباره گفته شد هزاران گونه حیوانی در این آتش‌سوزی از میان رفته‌اند.

از سوی دیگر نیز اعلان شده است که نیروهای گریلا در نزدیکی روستای ونگ از توابع شهرستان پلور پست ایست و بازرسی دایر کرده‌اند. نیروهای گریلا در این عملیات مدارک شناسایی شهروندان را مورد کنترل قرار داده‌اند. بعد از خروج نیروهای گریلا از این منطقه، ارتش ترک مناطق دره آکوانوس را بمباران کرده و در این منطقه آتش‌سوزی روی داد که کماکان ادامه دارد.