BDP: از خلقمان می‌خواهیم به حزب حل دموکراتیک کردستان رأی بدهند

BDP: از خلقمان می‌خواهیم به حزب حل دموکراتیک کردستان رأی بدهند

حمایت و پشتیبانی از «لیست انتخابات پارلمانی» حزب حل دموکراتیک کردستان در شهرهای مختلف اقلیم جنوب کردستان روبه گسترش است. غروب روز گذشته هیأتی از کمیته حزب «صلح و دموکراسی, ب.د.پ» در شهر سلیمانی در ستاد انتخاباتی حزب حل دموکراتیک با مقامات آن حزب دیداری انجام داده. نامزدهای انتخابات پارلمانی لیست شماره 113 حزب حل از هیأت حزب ب.د.پ استقبال کردند.

غروب روز گذشته هیأت حزب ب.د.پ متشکل از «علاءالدین, اورین, زکی, فخرالدین و صوفیه» به ستاد انتخابات حزب حل در شهر سلیمانی رفتند و از سوی نامزدهای انتخاباتی آن حزب «دکتر بکر, پخشان عمر, بریوان محمد, زینب شاکر, و تارا قادر» مورد استقبال قرار گرفتند. در این دیدار بر سر اوضاع شمال و جنوب کردستان , روند صلح و بویژه انتخابات پارلمانی اقلیم کردستان بحث وگفتگو صورت گرفت. هیأت حزب ب.د.پ بخاطر شرکت حزب حل دموکراتیک در انتخابات پارلمانی ابراز خوشحالی کردند.

فخرالدین, عضو کمیته حزب ب.د.پ در شهر سلیمانی در مورد حمایت از لیست شماره 113 حزب حل گفت:«ما همچو هیأت حزب صلح و دموکراسی, ب.د.پ , در شهر سلیمانی به منظور اعلام حمایت و پشتیبانی خود از لیست 113 به این ستاد آمده‌ایم و بر این باوریم که حزب حل در این انتخابات پیروز خواهد شد».

هیأت ب.د.پ از خلق کرد در اقلیم جنوب کردستان خواست که به لیست شماره 113 حزب حل رأی بدهند, زیرا تفاوت حزب حل با دیگر احزاب جنوب در این است که به منافع تنگ حزبی و شخصی نمی‌پردازند و هدف نامزدهای این حزب خدمت به خلق‌کرد است. حزبحل از فلسفه و ایدئولوژی‌ای ویژه برخوردار است که ملت‌ دموکراتیک و حیات مشترک , آزادی زنان و تنوع فرهنگی سیاسی را مدنظر قرار می‌دهند و اتحاد ملی را اساس کار خود قرارد داده.