سوریه با بحران سوخت روبروست و رانندگان ساعت ها در پمپ بنزین ها در صف منتظر می مانند.
فعالان مخالف دولت سوریه می گویند دست کم نه نفر در بمب گذاری در یک خودرو در پمپ بنزینی در برزة البلد دمشق کشته شده اند.
گروه فعالان مخالف دولت ناظران حقوق بشر سوریه می گویند احتمالا تلفات این بمب گذاری افزایش خواهد یاقت.
بمب گذاری یک روز پس از کشته شدن ده ها نفر در حمله هوایی به یک پمپ بنزین در جنوب دمشق صورت گرفته است.
سوریه با بحران کمبود سوخت روبروست و رانندگان اغلب ساعت ها در صف پمپ بنزین ها منتظر می مانند.
آمار تکان دهنده
خبرگزاری رویترز به نقل از شورای رهبری انقلاب، از گروه های مخالف در دمشق، گزارش داده انفجار روز پنجشنبه با استفاده از یک خودروی بمب گذاری شده رخ داده است.
خبرگزاری دولتی سنا این انفجار را "حمله ای تروریستی" خوانده که در پمپ بنزینی در حوالی یک بیمارستان انجام شده است.
خبرگزاری دولتی سنا و منابع نزدیک به مخالفان گفته اند شورشیان توانسته اند به پایگاه تفتناز در استان ادلیب نفوذ کنند اما کمی بعد ارتش آنها را به عقب رانده است.
گزارش ها حاکی از محاصره فرودگاه حلب نیز بوده؛ این فرودگاه از روز سه شنبه به دلیل حملات متمادی بسته شده است.
خبرگزاری دولتی سنا گفته نیروهای دولت تلاش های "نیروهای تروریستی" را برای حمله به فرودگاه خنثی کرده اند و عده ای از آنها را کشته اند.
روز چهارشنبه شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت یک تحقیق تازه نشان می دهد از آغاز اعتراضات منتقدان در سوریه تا کنون ۶۰ هزار نفر کشته شده اند.